Cyberpolitie actief in Iran

De laatste tijd worden steeds vaker huizen van christenen in Iran binnengevallen door de politie. Sinds september zijn er al minstens veertig christenen opgepakt en gevangen gezet. Ook de online activiteiten van christenen worden scherp in de gaten gehouden door de zogenaamde cyberpolitie.
De Iraanse christen Alireza Ebrahimi wordt gevolgd door de cyberpolitie. In mei 2012 werden zijn persoonlijke bezittingen, onder andere zijn laptop, al in beslag genomen. Ebrahimi kwam drie jaar geleden tot geloof en schrijft sindsdien veel over het christendom. Hij blogt op verschillende sites en evangeliseert door middel van social media. De mogelijkheid bestaat dat Ebrahimi inmiddels het land is ontvlucht.
De cyberpolitie houdt de activiteiten op internet goed in de gaten. Deze speciale eenheid van de politie controleert cybermisdaden en allerlei blogs. Op deze manier worden online activiteiten van Iraanse christenen in de gaten gehouden.
Bron: Mohabat News

Bron: SDOK, 19-11-2012

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Evangelisatie, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s