Jezus volgen kost je alles (met video)

“Je moet de kostenpost overwegen en berekenen wat het kost om een discipel van Jezus Christus te zijn. Het kost je populariteit, het kost je misschien wel promotie op momenten, het kost je een gemakkelijk leven, je moet jezelf disciplineren, je moet je lichaam beheersen, ‘nee’ zeggen tegen verleiding, ‘nee’ zeggen tegen de wereld, je moet breken met de menigte. Je moet bereid zijn om alleen te staan ​​voor Christus.  Je moet bereid zijn op een ander ritme te lopen van een andere drummer; en vanuit de menigte te stappen, zelfs als niemand Jezus Christus navolgt.”
Dat zegt Steven Lawson in een video, ondertiteld door Marcel Vroegop.
“Jezus zegt: ‘Niemand van u kan een echte christen, niemand van jullie kan in Mijn Koninkrijk komen, niemand van jullie is in een goede relatie met Mij of de Vader, niemand kan Mijn discipel zijn als hij niet al zijn bezittingen kan opgeven.’”
“Je leven is niet langer jouw leven, het is nu Zijn leven. Jouw tijd is niet langer jouw tijd, het is nu Zijn tijd. Jouw bezittingen zijn niet langer jouw bezittingen, ze zijn nu zijn bezittingen. Jouw toekomst is niet meer jouw toekomst, het is nu Zijn toekomst. Jouw schat is niet langer jouw schat, het is Zijn schat. En je hebt alles wat je bent en alles wat je hebt, overgedragen aan alles wat Hij is.”
Klik hier voor de video (met nog meer, Nederlands ondertitelde, tekst).

Bron: CIP, 12-11-2012

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Gehoorzaamheid aan God, Heiliging, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s