Nigel Farage – We zijn op weg naar een wereldregering

Nigel Farage is een lid van het Europees Parlement. Hij heeft veel kritiek op de ontwikkelingen in Europa omdat ze “ondemocratisch” zouden zijn. Hij moet nu echter ook erkennen dat er wat anders aan de hand is. Het doel is niet democratie maar een wereldregering. Democratie was trouwens altijd al de weg daarnaar toe. De macht aan het volk? Wat een grap! Hier een korte samenvatting van het interview met King World News. Voor de link naar het hele interview, klik hier.
In een ongelofelijk krachtig interview zei MEP (Member European Parliament) Nigel Farage vandaag tegen het King World News: “ze willen zelfs dat de landen in de eurozone hun grondwet veranderen. Om in hun grondwet te schrijven dat ze allen orders van Brussel zullen gehoorzamen. Farage waarschuwde ook: “het is zo heel, heel moeilijk om de stemmen te negeren die me 20 jaar lang hebben verteld dat er een groep mensen is die een wereldregering wil creëren, maar nu begint het ons in het gezicht te staren.”
Farage bediscussieerd ook het goud, maar eerst, hier is wat hij te zeggen had over de huidige crisis: “We hebben het punt bereikt waarop de politieke klasse in Brussel de overhand heeft. Ondanks de enorme economisch, politieke en sociale problemen die bestaan in de eurozone, en het argument dat het noorden en het zuiden van Europa elke dag verder uit elkaar gaan. En ze bewegen in feite steeds meer naar extremere tactieken.

Nigel Farage gaat verder:
“(Dit wordt gedaan) om landen op te sluiten in een nieuwe vorm van regering, die zo ver verwijderd is van het concept van de liberale democratie, dat ik denk dat het nogal beangstigend is. Ik maakte in het parlement gister eigenlijk het punt dat al de reddingsoperaties die we hebben gezien, waren ontworpen om de landen direct onder het commando en de controle van de instituties van de Europese Unie te stellen.
En eerlijk gezegd zijn hun premiers trekpoppen geworden. De mensen die de Europese staat creëren zijn blij. Ze zien het liefst iedereen failliet gaan. Dan zijn ze echt de baas.
“Bijvoorbeeld, in Ierland kwam onlangs de troika aan. En om mensen er aan te herinneren, dat is de Europese Centrale Bank, de Europese Commissie en het IMF. 50 Ambtenaren daalden neer in Dublin. Ze gingen door de boeken en gingen zitten met de Ierse premier Enda Kenny en vertelden hem precies wat hij moet doen met de uitgaven en met de overheidsbelastingen.
Ik bedoel het heeft bijna geen zin meer voor het Ierse volk om door het proces van democratische verkiezingen te gaan als de bureaucraten alles volledig onder controle hebben. En Van Rompuy wil dit een stap verder nemen. Hij wil nu dat alle leden van de eurozone daadwerkelijk bindende afspraken gaan ondertekenen, in je eigen bloed, die bepalen dat ze alleen budgetten implementeren als het is toegestaan door hem. En als een parlement in één van de landen van de eurozone gaat stemmen voor een budget dat anders is dan welke is goedgekeurd door de Europese instituties dan wordt het wettelijk neergeveld.
Ze willen zelfs dat eurozone landen hun grondwet veranderen. Om in hun grondwet te schrijven dat ze alle orders vanuit Brussel zullen gehoorzamen. Nu dit is gewoon monsterlijk en ik moet zeggen dit zijn niet alleen de Europeanen. Ook het IMF in Washington, waarvan natuurlijk de VS 18% aandeelhouder is, is ineens deel geworden van dit grote spel.
Vorige week zagen we zelfs het Nobelprijs Comitee verschijnen en zij ondersteunen de Europese Unie door ze de Prijs voor de Vrede te geven. Daarom is het erg, erg moeilijk om de stemmen te negeren die me al 20 jaar vertellen dat achter dit alles een groep mensen zit die een “wereldregering” willen creëren.
Ik heb geprobeerd om de argumenten te negeren door te zeggen: “laten we er niet al te samenzweerderig over zijn. Maar mijn goedheid, het begint ons nu toch echt in het gezicht te staren!”

Zie eventueel ook nog:
– EU bereikt compromis: in de loop van 2013 bankentoezicht (21-10-12)
De Europese superstaat komt (22-10-12)
‘Noodsteun’ gericht op totale onderwerping van landen (24-10-12)
Nigel Farage – Het angstaanjagende eindspel gaat nu beginnen (27-9-12)

Bron: Eindtijd-update, 26-10-2012 

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s