Halloween kan spirituele schade veroorzaken

In Polen heeft de katholieke kerk gewaarschuwd voor Halloween. Volgens invloedrijke clerici heeft het feest een erg slechte invloed op kinderen.
Zoals in veel Europese landen is Halloween in enkele jaren tijd erg populair geworden in Polen, waar de katholieke kerk veel invloed heeft.
In een verklaring op de website van de kerk in Polen uiten de geestelijken nu waarschuwingen. “Halloween is met zijn occulte rituelen in strijd met… het christendom“, staat er onder meer. “Het promoot het heidendom.”
Aartsbisschop Andzej Dziega heeft ook een brief rondgestuurd aan de priesters met de vraag om de waarschuwingen op te nemen in hun preken. “Achter Halloween schuilt een cultuur van de dood. Dit soort plezier, dat kinderen met snoep verleidt, houdt een risico in op spirituele schade. Het kan het spirituele leven zelfs vernietigen.”
“Dit is onverantwoord en antichristelijk. Halloween brengt jonge mensen in contact met een donkere wereld vol duivels, vampieren en demonen.”

Bron: Deredactie.be (gelezen via CIP, 31-10-2012)

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Demonische invloed/bezetenheid etc., Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s