Bijna 40 doden door orkaan Sandy

De orkaan Sandy heeft in de Verenigde Staten aan bijna 40 mensen het leven gekost. De meeste doden vielen in de staat New York. Daar kwamen 15 mensen om. Ook in New Jersey, Maryland, Connecticut, Pennsylvania en West-Virginia werden mensen slachtoffer van Sandy.
In Canada is zeker een dode gevallen. Vorige week eiste Sandy in het Caraïbisch gebied al 69 levens, vooral in Haïti.
Rampgebied
Sandy heeft aan de Amerikaanse oostkust een spoor van vernieling achtergelaten. New York City en delen van New Jersey zijn uitgeroepen tot rampgebied.
Burgemeester Bloomberg van New York noemt de schade in zijn stad enorm. Honderdduizenden mensen zitten zonder stroom en het metrostelsel staat voor een deel onder water. Het gaat dagen duren voordat de schade in de tunnels hersteld is.
De drie luchthavens van New York zijn vanwege de storm gesloten. Ook de beurs op Wall Street is dicht.
Bron: NOS.nl, 30-10-2012


Bijbeltekst:
“En het hart van de mensen zal bezwijken van vrees en verwachting van de dingen die de wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21:26-27)

NOOT A. Klein:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

Of zie onze uitgebreide lijst met (vooral) eindtijdgerichte studies
en/of het door ons verwachte eindtijdscenario.

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s