President Morsi zegt letterlijk ‘amen’ op gebed alle Joden te vernietigen

Aangezien het gros van de mensen in het Westen – en zeker de meeste politici – nog altijd geen flauw benul hebben wat er werkelijk gaande is in het Midden Oosten en wat dat in de nabije toekomst voor ingrijpende gevolgen voor Europa en de hele wereld zal hebben, plaatsen we hierbij wederom een link naar een filmpje van de nieuwe Moslim Broederschap president van Egypte, die duidelijk ‘amen’ (amin) zegt op het gebed van de imam om alle Joden en hun steunbetuigers te vernietigen en aan stukken te scheuren.
In de op 19 oktober op het Egyptische Channel 1 uitgezonden preek vraagt imam Futouh Abd Al-Nabi Mansour aan Allah om de moslims ‘de overwinning te schenken over de ongelovigen. Oh Allah, vernietig de Joden en hun supporters…’
Morsi: ‘Amen.’
Mansour: ‘Oh, Allah, verjaag hen en scheur hen aan stukken.’
Morsi: ‘Amen.’
Mansour: ‘Oh Allah, betoon uw macht en grootheid over hen. Laat ons uw almacht zien, o heer.’
Deze zoveelste antisemitische islamitische haatpreek heeft het Simon Wiesenthal Center ertoe gebracht zijn recente oproep aan president Obama, om zijn banden met de extremistische Moslim Broederschap te verbreken, te herhalen. ‘Dit is een slag in het gezicht van Amerika, aangezien president Morsi miljarden aan Amerikaanse hulp opstrijkt en amen zegt op principes die alle Amerikanen weerzinwekkend vinden,’ verklaarden rabbi Marvin Hier, deken en oprichter van het Wiesenthal Center, en rabbi Abraham Cooper, de vice deken.

Genocidale haat
‘Morsi, de leider die nog maar net de wereld vanaf het VN podium de les heeft gelezen over de noodzaak om religies te beschermen tegen belediging, bedoeld daar schijnbaar niet het Joodse volk en zijn geloof mee,’ vervolgden de rabbi’s. ‘Hij en zijn regering moeten een ondubbelzinnige waarschuwing van de VS te horen krijgen dat we, zolang deze publieke steun aan de genocidale haat tegen de Joden doorgaat, niet op normale voet kunnen blijven staan.’
Eerder deze maand deed het Wiesenthal Centrum een vergelijkbare oproep aan Obama nadat de geestelijke opperleider van de Moslim Broederschap, Mohamed Badie, tijdens een toespraak pleitte voor een heilige oorlog tegen Israël om Jeruzalem te ‘bevrijden’.
Lees meer>>>
Bron: XanderNieuws, 23-10-2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s