Hoofd BuZa Vaticaan pleit in VN voor oprichting wereldregering

VN, Vaticaan en New Age werken samen toe naar één wereldoverheid en één wereldreligie

In zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft aartsbisschop Dominque Mamberti gepleit voor de oprichting van een wereldregering. Het was bepaald niet voor het eerst dat het Vaticaan bij monde van één van zijn hoogste officials openlijk zegt te streven naar de vereniging van de hele mensheid onder één centraal politiek en religieus systeem.
Mamberti, de minister van Buitenlandse Zaken van het Vaticaan, verklaarde dat de huidige internationale en economische crisis voortkomt uit een ‘diepe antropologische crisis, namelijk een verlies van het gemeenschappelijke begrip van wat echt menselijk is.’ Volgens de aartsbisschop kan ‘alleen een internationale gemeenschap die vast gegrond is in authentieke waarden ten aanzien van de menselijke waardigheid met uitvoerbare oplossingen komen voor nieuwe soorten conflicten.’
Eén van deze nieuwe soorten conflicten bestaat volgens Mamberti uit het internationale terrorisme, dat wordt uitgevoerd door ‘transnationale groeperingen die een pseudo-religieuze ideologie van minachting voor de mensenrechten en burgerlijke vrede verspreiden.’ Deze ontwikkeling is volgens hem het sterkste zichtbaar in de huidige ontwikkelingen in het Midden Oosten en vooral in Syrië.

Wereldregering nodig om crises te bestrijden
De aartsbisschop prees de VN voor zijn rol in het bereiken van wereldvrede, maar merkte op dat de structuur van de organisatie zwak is omdat er een ‘gebrek aan eenheid en overtuigingskracht is’ die de VN in legitiem opzicht wel zou kunnen hebben. Dit komt volgens hem omdat er geen duidelijk internationaal akkoord is over de basis morele principes zoals deze zijn beschreven in de internationale overeenkomsten ten aanzien van de mensenrechten.
‘Hoe komt het dat we er ondanks de universele acceptatie van het VN Handvest en de fundamentele verdragen maar niet in slagen een echt en billijk systeem met een wereldregering op te zetten?’ vroeg Mamberti zich hardop af. De top-official van het Vaticaan pleitte tevens voor ‘wereldwijde actie’ om de ‘onacceptabele kloof tussen arm en rijk’ te verkleinen en snel een einde te maken aan de financiële crisis, die zich ‘als een bosbrand zo snel verspreidt’. (1)
Lees meer>>>  (hier vindt u ook de link naar bovengenoemd nummer)
Bron: XanderNieuws, 5-10-2012

NOOT A. Klein:
Zie eventueel onze studie:
De valse staatskerk van de laatste dagen – De grote hoer van Openbaring 17

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s