Waarom steunt het Westen de islamitische ‘uitroeiingsoorlog’ tegen christenen?

In alle landen die zijn getroffen door de ‘Arabische lente’ komen islamisten aan de macht en worden christenen als nooit tevoren door hen verjaagd en vervolgd (1). We gaven al eerder voorbeelden dat dit beslist geen incidenten zijn, maar dat er sprake is van een systematische uitroeiingscampagne van moslims tegen christenen. Diverse analisten en mensenrechtenorganisaties beschuldigen de Amerikaanse regering Obama, de NAVO en Europa ervan met hun steun aan de islamisten deze uitroeiingsoorlog mogelijk te maken en zelfs deels te veroorzaken. Waarom zwijgt het Westen als christenen het slachtoffer zijn, maar staat het op zijn kop als men zelfs maar het vermoeden heeft dat moslims ‘gediscrimineerd’ worden?
Westerse media en politiek stonden hand in hand te juichten bij de ‘democratiseringsbewegingen’ in Tunesië, Libië, Egypte, Jemen en Syrië. Inmiddels blijken in ieder land dat door de Arabische lente wordt getroffen radicale islamisten het voor het zeggen te krijgen die al snel beginnen met het invoeren van racistische islamitische Sharia wetten (2).
Desondanks ondersteunen Westerse landen – nota bene zelf in een financiële crisis – deze islamisten met miljoenen dollars en euro’s (3). De regering Obama gaf onlangs maar liefst $ 1,5 miljard aan de Moslim Broederschap in Egypte, waar een tv-kanaal nu al enkel nog volledig bedekte moslimvrouwen (met burka’s en nikabs) laat zien (4). In Tunesië nemen radicale islamisten stad voor stad over (5) en beginnen iedereen die zich niet letterlijk aan de Koran wil houden te vervolgen (6).

Uitroeiingscampagne in Syrië
Ondertussen zijn de door Amerika, Turkije, Saudi Arabië en ook Nederland ondersteunde islamistische rebellen – waaronder de Moslim Broederschap – in Syrië begonnen met complete steden etnisch te zuiveren van christenen (7). Kerken worden aangevallen, huizen worden ingepikt (15) en vernield en christenen krijgen ultimatums om zich te bekeren tot de islam. Tienduizenden (8) van hen zijn de islamitische uitroeiingscampagne ontvlucht. Volgens de internationale organisatie Open Doors staat de toekomst van 1,5 miljoen christenen, die onder president Assad in behoorlijke vrijheid hun geloof konden beoefenen, op het spel. (20)
Leest of hoort u hiertegen ook maar één protest van onze politici en de door links gecontroleerde media? Natuurlijk niet – het gaat immers ‘maar’ om christenen. Hoe zouden ze hebben gereageerd als het omgekeerde het geval zou zijn geweest?
Lees meer>>>  (hier vindt u ook de links van bovengenoemde nummers)

Bron: XanderNieuws, 14-8-2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s