Irans doel: ‘het zionistische regime vernietigen’

De Iraanse president heeft vorige week benadrukt, dat de ‘vernietiging van het zionistische regime’ een missie van mondiaal belang is. Het zoveelste bewijs dat de vernietiging van Israël, met kernwapens of andere middelen, het einddoel is.
“Iedereen op deze wereld die van vrijheid houdt en rechtvaardigheid zoekt moet zijn best doen om het zionistische regime te vernietigen, om de weg vrij te maken voor het vestigen van rechtvaardigheid en vrijheid in de wereld,” sprak de Iraanse president Machmoud Achmadinejad tijdens een bijeenkomst van ambassadeurs uit Islamitische landen in Teheran. Ahmadinejad beweerde verder, dat de zionisten [lees: Joden] de afgelopen 400 jaar de gebeurtenissen in de wereld besturen
Abraham Foxman, directeur van de Anti-Defamation League, noemde het “Ahmadinejads uitgebreidste antisemitische toespraak ooit”, en Washington Post columnist Colbert King waarschuwde dat “de Islamitische Republiek Iran de grootste bedreiging voor Joden is, die in de afgelopen 70 jaar is ontstaan”. “Ik, als niet-Jood, herken gevaarlijk antisemitisme als ik het zie. De Iraanse regering is net zo antisemitisch als het Derde Rijk”.
Omdat volgens sommigen president Ahmadinejad niet het laatste woord heeft in Iran, waarschuwde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu dat de echte leider van Iran nog gevaarlijker is. Netanyahu zou ook hebben uitgelegd dat hij wel moet geloven dat de door religie gevoede haat van Iran tot gevolg zal hebben dat zij het pragmatisme loslaten en kernwapens op Israël afschieten.

6-8-2012 | bron: Ryan Jones, Israël Today

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Irans doel: ‘het zionistische regime vernietigen’

  1. Jannie Tulaseket-Supusepa zegt:

    Laten wij blijven bidden en geloven dat God dit bolwerk zal neerhalen. En, ik geloof dat het is zoals God zegt in Zijn woord: Wie Zijn oogappel aanraakt… raakt God aan. Dus Iran kan hoog en laag springen… Gods woord zal nooit ledig weder keren.

  2. Kritisch zegt:

    Ik benijd de voorgaande persoon om haar naïviteit, want op die manier wast zij haar handen in onschuld. Ik zie op TV door ons, het westen, gesteunde terreuractiviteiten waarbij bommen uit drones worden gegooid en kinderen worden vermoord. En ik vind het een schande.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s