Wereldwijde moslim holocaust-jihad tegen christenen zwelt aan

Saudi Arabië verbant alle religies behalve de islam

Volgens het onafhankelijke Gatestone Institute begint de islamitische holocaust-jihad tegen christenen in Azië en Afrika steeds ergere vormen aan te nemen. De door Amerika en de NAVO gesteunde islamistische rebellen in Syrië plegen genocide op de christelijke bevolking, die daardoor massaal naar veiliger oorden moet vluchten. In Nigeria heeft de moslimorganisatie Boko Haram, die alleen al dit jaar honderden christenen op vaak gruwelijke manieren heeft vermoord, aangekondigd het voedsel van christenen te gaan vergiftigen, zodat er straks niet één christen in Nigeria zal zijn overgebleven. De Westerse media en politici zwijgen nog altijd als het graf.
In Egypte blokkeerden leden van de Moslim Broederschap tijdens de verkiezingen complete straten en weerhielden zij christenen onder bedreiging van vuurwapens ervan te gaan stemmen.
In een recent rapport somt het Gatestone Instituut een aantal in de maand juni geregistreerde gevallen van christenvervolgingen door moslims:
(…ingekort, zie deze opsomming via XanderNieuws…)

Moslims verantwoordelijk voor 84% christenvervolgingen
Dit is slechts een greep uit de christenvervolgingen in de afgelopen maand juni. Het Gatestone Instituut concludeert dat de wereldwijde moslim jihadcampagne tegen christenen inmiddels chronisch kan worden genoemd en dat deze niet – zoals in het Westen wordt beweerd – ‘willekeurig’, maar systematisch en gepland wordt uitgevoerd.
Volgens de bekende internationale christelijke organisatie Open Doors worden er op dit moment 100 miljoen christenen vervolgd en worden er dagelijks 482 christenen over de hele wereld vermoord vanwege hun geloof (2), bijna allemaal door moslims. In de top 50 van landen met ergste christenvervolgingen staan dan ook maar liefst 42 moslimstaten. De andere 8 zijn communistisch.

Haat moslims neemt overal snel toe
In alle moslimlanden – van Marokko tot India, en overal in het Westen waar moslims wonen – worden christenen behandeld als dhimmi’s, als tweederangs burgers en worden zij hooguit ‘getolereerd’. De haat van moslims tegen christenen, hun symbolen en hun kerken neemt echter overal snel toe. Geweld en moord is de norm geworden; christelijke vrouwen worden verkracht en misbruikt; christenen worden gedwongen zich te (her)bekeren tot de islam en overal worden wetten ingevoerd of versterkt die het geloof in Jezus Christus criminaliseren en zelfs een halsmisdaad maken omdat zij de islam zouden ‘beledigen’.
Lees meer>>>
Bron: XanderNieuws, 27-7-2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s