Ruim 20 marineschepen Rusland, NAVO en Israël voor kust Syrië

Franse oorlogsbodems en vliegtuigen sluiten zich aan bij Amerikaanse strijdmacht Perzische Golf
De NAVO, dat beweert geen militair ingrijpen in Syrië te overwegen, en Rusland, dat vastbesloten is een eventuele Westerse interventie te voorkomen, sturen grote aantallen marineschepen naar de wateren bij Syrië. Een flottielje van minstens 11 Russische oorlogsschepen is vanuit diverse bases onderweg naar de oostelijke Middellandse Zee, waar de NAVO zijn ‘rapid response’ Maritime Group 2 – bestaande uit tussen de 5 en 9 schepen – heeft gestationeerd. Tevens zijn er 5 Israëlische marineschepen aanwezig. Ondertussen sluiten de Fransen zich met hun vliegdekschip, andere oorlogsbodems en vliegtuigen aan bij de grote Amerikaanse militaire strijdkracht in de Perzische Golf.
De grote Syrische luchtmacht- en marine oefening die afgelopen zondag begon, waarbij vele tientallen grond- en zeeraketten werden afgevuurd, wordt officieel als de reden gegeven van de militaire opbouw in de regio. Tegelijkertijd begon Iran een grootschalige luchtverdedigingsoefening in het zuiden van land, gericht op eventuele agressie vanuit de Perzische Golf, de Golf van Oman en de Golf van Aden, waar het druk is geworden op de aldaar gevestigde Amerikaanse luchtmacht- en marinebases.
Het is de eerste keer dat de bondgenoten Syrië en Iran gelijktijdige, op elkaar afgestemde militaire oefeningen houden tegen een eventuele Westerse aanval. De oefeningen worden geleid vanuit een gezamenlijk Syrisch-Iraans militair hoofdkwartier in Damascus.
Lees meer>>>
Bron: XanderNieuws 11-7-2012

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s