Zeer grote militaire oefening in Syrië

De spanningen rondom Syrië lopen verder op. Vrijdagavond werd bekend dat een Turkse straaljager die zich nabij de Turks-Syrische grens bevond, door Syrië is neergeschoten en in zee is gestort.
Volgens het Iraanse persbureau Fars zal er binnenkort een zeer grote militaire oefening plaatsvinden in Syrië, waaraan zal worden deelgenomen door de strijdkrachten van Rusland, China, Iran en Syrië. In totaal zal er aan de oefening worden deelgenomen door 90.000 man personeel, 400 militaire vliegtuigen en 900 tanks. China heeft toestemming gevraagd aan Egypte voor de doortocht van 12 militaire schepen door het Suezkanaal, met als bestemming de Syrische haven Tartus, aan de Middellandse Zee. Ondertussen heeft Rusland een speciaal militair team naar deze haven gestuurd, waar Rusland een marinebasis heeft.
Dit zijn bijzondere ontwikkelingen, ook in profetisch licht bezien. Leest u Ezechiël 38 en 39 maar, de profetie over Gog en Magog. Daar gaat het over een groot militair conflict tussen Israel en de legers uit het noorden en uit het oosten. De pionnen komen op het schaakbord te staan. We naderen de tijd dat ook deze profetieën tot vervulling zullen komen.

Bron: Dirk van Genderen – NIEUWSBRIEF 23 juni 2012


NOOT A. Klein:
Zie eventueel onze studie:
De Russische Opmars – De oorlog van Gog en Magog, volgens Ezechiël 38 en 39”.

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s