Terroristen Nigeria zetten strijd tegen christenen voort

‘Christenen zijn onze vijanden en we zullen aanvallen op kerken uitvoeren om ons doel van de oprichting van een islamitische staat te bereiken’, staat in een vandaag gepubliceerde verklaring van de terroristische organisatie Boko Haram. Al maandenlang is de beweging in Nigeria bezig met een oorlog tegen christenen. Deze verklaring maakt duidelijk dat het alles over heeft voor het elimineren van volgelingen van Christus en het vestigen van een islamitische staat.
Een woordvoerder van Boko Haram bevestigde eerder al dat de terreurbeweging verantwoordelijk is voor recente aanslagen in de stad Jos. Zondag kwamen na twee bomaanslagen acht mensen om het leven en raakten zeker vijftig mensen gewond. “We hebben deze aanvallen uitgevoerd om aan te tonen dat het niet goed zit met de Nigeriaanse beveiliging en wilden hun bewering dat het leger ons heeft verzwakt, teniet doen,” zei de woordvoerder, verwijzend naar de 19 gedode terroristen na een vuurgevecht die vorige week plaatsvond.
Nigeria is grotendeels verdeeld tussen het overwegend christelijke zuiden en de moslims in het noorden. Het land slaagt er niet in om het geweld op kerken te stoppen. De afgelopen jaren zijn honderden christenen omgebracht. “We zullen de terroristen pakken,” zei president Goodluck Jonathan eerder dit jaar. Hij vergeleek Boko Haram met onkruid die uit de samenleving verwijderd moet worden.

Bron: CIP 15-6-2012 

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s