Presidentskandidaat Moslim-Broederschap Egypte wil Jeruzalem ‘bevrijden’ en hoofdstad van Kalifaat maken

Volgens de Egyptische islamitische geestelijke Safwat Higazi zal Mohamed Mursi, de officiële presidentskandidaat van de Moslim-Broederschap die een grote kans maakt de verkiezingen te winnen, Jeruzalem ‘bevrijden’ van de ‘Zionisten’ en zal hij de stad tot de nieuwe hoofdstad van het wereldwijde islamitische Kalifaat maken. Mursi deed vandaag zelf ook een duit in het zakje en kondigde aan dat hij als president de strenge islamitische Sharia wetten zal toepassen.
Op beelden van het Egyptische Al-Nas TV is te zien hoe Mursi goedkeurend knikt als Higazi spreekt over Jeruzalem als de ‘hoofdstad van de Verenigde Staten van de Arabieren’. ‘We zien nu hoe, zo Allahs wil, de droom van het Islamitische Kalifaat gerealiseerd wordt door dr. Muhammad Mursi… en zijn partij,’ aldus Higazi. ‘De Verenigde Staten van de Arabieren zal hersteld worden door deze man en zijn supporters. En de hoofdstad van het Kalifaat, van de VS van de Arabieren, zal Al-Quds (Jeruzalem) zijn!’ (gejuich)

‘Verban de slaap uit de ogen van alle Joden’

‘Mursi zal morgen Gaza bevrijden!’ schreeuwt de menigte diverse keren. ‘Allah Akbar, Allah Akbar!’ Higazi herhaalt: ‘Onze hoofdstad zal niet Caïro, Mecca of Medina zijn. Het zal, zo Allah wil, Jeruzalem zijn. Onze oproep is om miljoenen martelaren naar Jeruzalem te laten marcheren!’, iets wat de tienduizenden aanhangers massaal herhalen. Dan breekt er een antisemitisch lied los:
Verder lezen >>>
Voor de duidelijkheid: dit zijn dus dezelfde mensen van dezelfde Moslim-Broederschap die in het Westen door politiek en media als ‘gematigd’ worden omschreven.  

Bron: XanderNieuws, 10-5-2012

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s