Aan moslims: “Jezus is het Lam van God”

Website communiceert Evangelie voor moslims

Maandag is de website www.IsaRuhAllah.nl gelanceerd, een site van ex-moslims die zich nu volgeling van Jezus Christus noemen. Ze treden daarmee uit de schaduw van angst en anonimiteit, die veelal het gevolg is van hun keuze. Op de website leggen mensen, zoals Rasak Avakthi, in filmpjes uit wat het christelijk geloof inhoudt. Hierin gebruiken ze woorden en verhalen die in de context van moslims goed te begrijpen zijn. Zo zijn moslims bekend met het offeren van dieren. Zo legt Rasak vanuit het Oude Testament uit dat Jezus het Lam van God is.
In het Oude Testament legde men de handen op een rein dier, een lam, waardoor de mens tijdelijk de reinheid van het lam droegen. Toch zondigden ze weer. Daarom was er een perfect Lam van God nodig. Die kwam in Jezus. Hij droeg de zonden van de mensen, waardoor mensen nu rein kunnen worden en eeuwig leven kunnen ontvangen. “Er wordt geen ander gegeven en geaccepteerd dan het offer wat God heeft gegeven op Golgotha.”

Bron: CIP 
7-5-2012 (zie ook nog de zegenrijke videoboodschap, via het CIP of via de website www.IsaRuhAllah.nl)

 

Zie ook nog het artikel (met een andere, zegenrijke videoboodschap):
Aan moslims: Is Jezus de Zoon van God?  

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Getuigenis, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s