Tientallen doden bij bomaanslag Nigeria

Bij een bomaanslag in de Nigeriaanse stad Kaduna zijn zondagochtend tientallen doden gevallen. Een auto probeerde het terrein van een kerk op te rijden, maar werd tegengehouden bij een wegblokkade. De chauffeur keerde om en liet toen op een druk kruispunt verderop de bom ontploffen, met tenminste 38 doden en een onbekend aantal gewonden tot gevolg. Ook raakten veel gebouwen beschadigd, waaronder enkele kerkgebouwen. 
De aanslag is nog niet opgeëist, maar is vermoedelijk het werk van Boko Haram. Deze islamitische terroristische groep deinst nergens voor terug om hun doel te bereiken: een strenge vorm van sharia (islamitische wetgeving) in heel Nigeria. In de afgelopen tijd voerde Boko Haram al meerdere malen aanslagen uit op kerken in het noorden van het land. Bron: Compass Direct

  • Bid voor gewonden en nabestaanden van deze aanslag. Bid dat christenen zich niet laten leiden door angst of wraakgevoelens. Bid dat de aanslagen zullen ophouden en dat moslims en christenen in het hele land in vrede naast elkaar kunnen leven.

BRON: Nieuwsbrief 10-4-2012 ‘Ingeschakeld voor vervolgde christenen’ – www.sdok.nl

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s