Een jaar na de ramp in het Japanse Fukushima…

De afgelopen weken werd in de omgeving van Fukushima een uitgebreide evangelisatie-campagne gehouden. Christenen uit andere delen van het land kwamen naar Sendai, om eraan mee te werken. Ook Franklin Graham, de zoon van Billy Graham, deed mee aan deze campagne.
Er werden bijeenkomsten gehouden in de grote sporthal, die een jaar geleden, na de verwoestende aardbeving en tsunami, werd gebruikt om de doden te identificeren. Veel christenen vroegen in gebeden of God het stadion, dat vorig jaar een plaats van de dood was, wilde veranderen in de plaats waar mensen nieuw leven zouden vinden. En de Here antwoordde. Er zijn mensen tot geloof gekomen. Hoeveel? Er wordt gesproken over honderden. Een wonder van genade.
Toen aan een aanwezige familie werd gevraagd waarom ze waren gekomen, antwoordden ze: ‘Direct na de ramp kregen we hulp van twee groepen mensen: het leger en de christenen. En nog steeds helpen vele christenen als vrijwilligers mee aan de opbouw van het gebied. Daarom willen we meer weten over het christelijk geloof.’
Heel bijzonder was het dat twee zakenmensen uit Sendai, die overigens geen christen waren maar boeddhist, zich belangeloos hebben ingezet om de evangelisatiecampagne te ondersteunen. Beiden hadden tijdens de ramp grote verliezen geleden. Eén van deze twee zakenmensen werd tijdens één van de bijeenkomsten zo geraakt door de boodschap, dat hij tot geloof in de Here Jezus kwam. Kort daarna kwam ook de ander tot geloof.

Bron: Dirk van Genderen – NIEUWSBRIEF 7 april 2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s