Wonderen in de moslimwereld

Jerry Trousdale, directeur van zendingsorganisatie City Team International, schreef het boek ‘Miraculous Movements’. Daarin schrijft hij over ongekende gebeurtenissen in de moslimwereld.
‘Er komen totale moskeeën tot geloof in de Here Jezus,’ vertelt hij. Tienduizenden christenen met een moslimachtergrond bidden en vasten nu als voorbidders voor de moslims. Het is ongekend hoe God momenteel werkt in de moslimwereld. ‘Ik zie het boek Handelingen herleven. Priesters, imams en sjeiks komen tot geloof.’
In zijn boek vertelt hij over een gerespecteerde moslim-zakenman, die een droom had, waarin de Here Jezus aan hem verscheen. Hij vertelde hem dat Hij het Licht van de wereld is.
Vervolgens werd hij wakker en kon hij tijdelijk niets meer zien. Hij was zo geraakt door de droom en door z’n gezichtsverlies, dat hij zich bekeerde tot het christelijke geloof. Hij besloot zich aan te sluiten bij een Bijbelstudiegroep, waar hij ook deelnam aan gebedsbijeenkomsten. Nu verkondigt hij actief het Evangelie is hij ‘kerkplanter’ geworden te midden van de moslims.
Trousdale geeft aan dat hij het Evangelie niet mooier voorstelt dan het is. ‘Vanaf de eerste dag dat ik iemand het Evangelie verkondig, wijs ik op het belang van gehoorzaamheid en discipelschap, op het volgen van de Here Jezus.

Bron: Dirk van Genderen – NIEUWSBRIEF 31 maart 2012

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Gehoorzaamheid aan God, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s