Word wakker, Mijn volk, word wakker!

Zie Ik kom spoedig. Ja, al 20 eeuwen klinkt dit woord, vanaf het moment dat Ik wegging. Ik kom spoedig, 2000 jaar zijn verstreken, 2 dagen. Dit is de 3e dag. Ik sta op, Ik kom.
Maar het geloof in Mijn komst is weggeëbd: (velen zeggen) het zal nog wel een tijd duren. Word wakker, Mijn volk, word wakker! Ik ben jullie Bruidegom. Wie gelooft, zal bij Mij komen en Ik tot hem. Ik trek jullie, jullie zullen Mij stralend tegemoet gaan. Reinig je, was je kleren. Ontdoe je van alles wat je hindert. Ga Mijn liefde ervaren, dan ervaar je Mijn verlangen, Mijn verlangen naar jullie. Dan beleef je Mijn komst heel anders, zoals Ik het wil. Dan kijk je er reikhalzend naar uit.
Mijn volk heeft de liefde verloren en kijkt nu koel en zakelijk naar Mijn komst. Het zal vast nog wel even duren, want zo vaak is al gezegd: dit is de tijd. Maar nu, Mijn volk, zullen jullie vol liefde verlangen naar Mij om Mij te ontmoeten. Uit liefde ga je je ontdoen van alles wat hindert, alles wat vuil is. Je zult snakken naar heling, heiliging[1]. Je zult verlangen aan Mij gelijk te zijn.
Bouw elkaar op, kom samen in aanbidding en lofprijs. Ervaar Mijn aanwezigheid te midden van jullie. Spreek het uit: “ik heb u lief, Jezus”. Zeg het: “ik ben van Hem en Hij verlangt naar mij”; wij hebben een levende Heer, een Bruidegom, die zo intens naar ons verlangt. Sta open, geef jezelf over.
Dit is de verkondiging, die Ik aan Mijn profeten geef in deze dagen. Dit is de opwekking: het ontstaan van een heilig toegewijd volk. Kom, nu is de tijd, aanbid Mij. Ontdoe je van alle zorgen en bezorgdheden. Te midden van de financiële wereldcrisis[2] zul je je geen zorgen maken. Want Ik zorg, Ik heb alle rijkdom. Je zult geen gebrek lijden.
Verdrukking komt, benauwdheden, maar in de verdrukking zullen jullie die mij liefhebben, bloeien. De wereld zal zich verbazen, maar zich toch van jullie afkeren, als dwazen. Ze zullen Mij niet eren. De wereld blijft Mij afwijzen, zoals de wereld jullie afwijst.
Zoek niet naar erkenning van de wereld. Zoek niet naar het applaus van de wereld. Keer je af, want Babel zal vernietigd worden, ga uit. Dit uitgaan is: je niet besmetten, je ontdoen van alle dingen die de relatie met Mij in de weg staan. Volg Mij en je zult gezegend worden. Kus Mij en je zult leven en gezegend worden. Val aan mijn voeten, kus Mij, jullie Bruidegom[3]. Kom in aanbidding, eer mij.
De boodschap zal indringender worden. Ik zend Mijn profeten, die zullen jullie oproepen om heilig te leven. De profeten die de weg bereiden voor Mijn komst. Ken de profeten, die Mijn liefde verkondigen. De wereld heeft geen profeten nodig.
Jullie, Mijn Bruid, zijn het geweten van de wereld. Maar de wereld luistert niet. Jullie zullen de wereld oordelen, doordat je je uit de wereld terugtrekt, oordeel je de wereld. Doordat je niet meedoet, zal de wereld zich ergeren. De vleselijke naamchristenen zullen jullie vervolgen, jullie kritiseren en proberen dat jullie opnieuw vriendschap sluiten met de wereld.
Wapen je, bid, bid, aanbid, leef in Mijn tegenwoordigheid! 
Bron: Huis van gebed Twente, 13-7-2009, door Wim de Vries

 

NOOT A. Klein:
[1] Zie eventueel de studie Heiligmaking
[2] Zie eventueel de studie De toekomstige economische ineenstorting
[3] Zie eventueel de studie Er komt spoedig een Goddelijke Bruiloften/ofBeschouwingen over het boek Hooglied (over de innige liefde tussen Bruid en Bruidegom)

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Bruiloft van het Lam, Heiliging, Visioenen of Openbaringen van God (?), Voor u gelezen, Wederkomst van Christus en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s