Vervolging in China toegenomen

Volgens de organisatie China Aid is de vervolging van kerken en individuele christenen in China in 2011 sterk toegenomen. Het aantal christenen dat te maken kreeg met mishandeling, arrestatie of veroordeling lag het afgelopen jaar 42 procent hoger dan in 2010. Daarmee is 2011 het zesde jaar op rij dat vervolging is toegenomen.
Opvallend waren met name de acties van de overheid tegen grote ongeregistreerde huisgemeenten, zoals de Shouwang gemeente en de Linfen gemeente.
Bob Fu, directeur van China Aid: “Huiskerken in China die alleen Christus als het hoofd van de kerk erkennen en die toegewijd zijn om te evangeliseren, zijn genoodzaakt om ondergronds te gaan, waardoor ze zich schuldig maken aan ‘illegale religieuze activiteiten’. Ze moeten bereid zijn om de prijs daarvoor te betalen.”

  • Dank God voor de grote trouw van christenen in China, die God blijven dienen ondanks intimidatie, bedreigingen of arrestaties. Bid dat ze Gods liefde laten zien aan hun vervolgers. Dank dat Gods gemeente in China blijft groeien.

BRON: Nieuwsbrief 13-2-2012 ‘Ingeschakeld voor vervolgde christenen’ – www.sdok.nl

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s