Wil je Gods heerlijkheid zien?

Beste lezers,

Wil jij de heerlijkheid van God zien? Wil jij dat je kinderen gered worden? Wil jij dat je familie wordt aangeraakt door Jezus?
Hoe denk je dat dat gaat gebeuren? Doordat een bekende prediker in jouw regio komt spreken? Doordat je naar allerlei grote conferenties en samenkomsten gaat, waar gezalfde sprekers voor je bidden? Vergeet het.
Opwekking zal pas gebeuren als JIJ je leven heiligt.
Ik zie christenen die al jaren in de kerk zitten en die nog altijd verslaafd zijn aan de sigaretten! Hoe is jouw leven thuis met God? Naar welke films kijk je elke dag? Wat doe je ’s avonds? Neem je tijd om te bidden en te luisteren naar Gods stem? Of kijk je de hele avond TV programma’s die je beter niet zou zien?
Je denkt toch niet dat opwekking komt omdat je voorganger heilig leeft? Je denkt toch niet dat jouw kinderen gered gaan worden omdat een gezalfde spreker de glorie van God in zijn leven heeft? Nee.
Jouw kinderen zullen gered worden door jouw wandel met God. Door jouw heilige en veranderde levenswandel.
Als je al drie jaar of langer in de kerk zit, zou je allang gedoopt moeten zijn en bevrijd van de demonen in je leven. Maar het zijn keuzes die je zelf moet maken.
Stop met roken. Kies ervoor.
Stop met kijken naar foute films. Kies ervoor.
Stop met luisteren naar foute muziek. Kies ervoor.
Stop met porno. Kies ervoor.
Stop met liegen en kwaadspreken. Kies ervoor.
‘Wie mag de berg van de HEER bestijgen, wie mag staan op zijn heilige plaats? Wie reine handen heeft en een zuiver hart, zich niet inlaat met leugens en niet bedrieglijk zweert.’
(Psalm 24:5)
Het helpt niets om naar conferenties en samenkomsten te gaan waar Gods kracht werkt, als je je eigen leven niet in orde brengt. Dat is hypocriet.
Als je meer van God wilt in je leven, moet je ook de eerlijkheid hebben om alles wat niet van God is weg te doen.

Hou grote schoonmaak in je huis en in je leven.
Breek met verkeerde relaties.
Breek met alles wat tussen jou en God in staat.
Breek met alles wat je vervuilt, of het nu muziek, TV, internet, games of wat dan ook is.
En als je zelf niet kunt stoppen, zoek dan hulp. Zoek ervaren christenen die gedoopt zijn in water, Heilige Geest en vuur, die zelf heilig leven, die jou kunnen helpen een echte volgeling van Jezus te worden.
DAN zul je zelf opwekking gaan brengen in je leven, je gezin, en de mensen die je ontmoet. Dan kun jij op jouw beurt degene zijn die anderen over Jezus vertelt en voor ze bidt, ze bevrijdt, en ze helpt een zuiver en rein kanaal van Gods liefde te worden. Dat is opwekking. Niet een zootje christenen bij elkaar die van samenkomst naar samenkomst hoppen, maar die zelf de rommel in hun eigen leven niet opruimen.
Die spreker is verantwoordelijk voor zijn leven en voor zijn roeping in God. Jij bent verantwoordelijk voor jezelf!
Lees verder >>>

Bron: Life Magazine, 6-2-2012, Renate Sorensen

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Gehoorzaamheid aan God, Heiliging, Voor u gelezen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s