Geneesmiddel met ingebedde Microchips – start verkoop in Groot-Brittannië

Een pleister op de huid zal een signaal oppikken als een tablet is doorgeslikt en verbindt dit met een smartphone.
Overal zie je dingen verschijnen, die momenteel worden ingebed met microchips. Dit alles wordt gedaan om ons denken voor te bereiden, en ons alvast te laten wennen aan het idee van microchips die zullen omgaan met de verschillende aspecten van ons dagelijks leven…. Waarom?
Zodat wanneer de antichrist (wereldleider) binnenkort opstaat, de mensen al mentaal geconditioneerd zijn om het onderhuidse merkteken, in de Bijbel genoemd, te accepteren en uiteindelijk te ontvangen. Neem het echter niet!
“En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt in hun rechterhand of in hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.”  (Openb. 13:16-17)

Uit ‘The Daily Mail UK’
Slimme (smart) pillen die patiënten en hun artsen vertellen of medicatie correct is ingenomen, staan op het punt verkocht te worden in Groot-Brittannië. Patiënten nemen hun medicijnen samen met een extra tablet, met een kleine eetbare sensor, die informatie naar een ontvanger in de vorm van een pleister, gedragen op de schouder of arm, terugstuurt.
Deze traceert de medicijnen die werden ingenomen en de dosis, maar controleert ook op de hartslag en de lichaamstemperatuur. Het waarschuwt ook wanneer een patiënt de volgende dosis moet innemen en registreert of de patiënt goed slaapt en of hij of zij voldoende beweging neemt.
Alle informatie wordt gedownload naar een computer of smartphone die kan worden gebruikt door de patiënt en zijn arts.
In het bijzonder oudere patiënten moeten onthouden dat zij tot vijf of meer verschillende pillen per keer, drie maal daags, moeten slikken voor problemen als hart- en vaatziekten en diabetes.
Ongeveer de helft van de patiënten neemt zijn medicatie niet goed, wat betekent dat ze er niet het volledige voordeel van ondervinden.
Onder het Helius systeem van de smart pillen zouden ze de vijf medicijnen die ze nodig hebben telkens in een blisterverpakking ontvangen. Het pakket zal dan ook het Helius tablet met een ingebedde sensor ter grootte van een rijstkorrel bevatten. Deze is gemaakt van ingrediënten die met maagvloeistoffen reageren, die een digitaal signaal afgeeft voor ongeveer vijf minuten, dat informatie naar de pleister stuurt over het feit of de pillen wel zijn ingenomen en wanneer.
De informatie wordt vervolgens voor de patiënt en arts gedownload om te controleren of de medicatie correct werd ingenomen. De geschatte kosten voor de NHS van ongebruikte medicijnen wordt geschat op bijna 400 miljoen dollar per jaar.
High Street keten Lloyds-farmacie heeft een deal gesloten met de Amerikaanse digitale zorgverlener Proteus Biomedical om het systeem naar Engeland te brengen. Patiënten zullen in staat zijn om het particulier te kopen voor ongeveer 50 dollar per maand vanaf september 2012.
Maar Nick Pickles van de burgerlijke vrijheden groep Big Brother Watch zei: “Deze technologie heeft enorme potentiële voordelen voor de gezondheidszorg, maar het mag niet worden gebruikt ten koste van de privacy van de patiënt.”
Chip en pil proeven werden in het verleden reeds uitgevoerd, maar men denkt dat dit de eerste keer is dat het ter beschikking wordt gesteld aan de consument om het te kunnen kopen. (Daily Mail UK 17-1-2012, Engelstalig)
Bron: Nowtheendbegins.com vertaald door: Marion Verkley, Biochip666 22-1-2012

Zie eventueel ook nog: De smart drug is in aantocht 27-1-2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Algemene informatie, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s