‘De valstrik’, het merkteken van het beest

Dr. Carl W. Sanders was de leidende project-ingenieur voor de oorspronkelijke bio-medische chips, die bij mensen waren ingebracht om medische redenen. Deze chips werden van medische technologie omgezet naar individuele identificatie technologie. Gedurende dit verstandelijke ontwikkelingsproces was Dr. Sanders uitgenodigd bij Henry Kissinger om een discussie te voeren over de mogelijke identificatie van destijds 6 miljard mensen op aarde. Tijdens een gesprek met Sanders zei Kissinger: “We kunnen geen controle uitoefenen, tenzij we iedereen op aarde kunnen identificeren.”
Sanders: Er is een computerchip die 6 mm. lang is. De grootte van een rijstkorrel. Deze chip is “een noodgedwongen ingevoegde identificatie bepaler (Emergency Intrusive Identification Locator)”. Het glazen buisje heeft 250.000 elektronische onderdelen. Het is een super geavanceerde multi gelaagde micro processor, die zowel een verzender als een ontvanger is. Hij kan voortdurend naar satellieten verzonden worden door middel van korte uitbarstingen van hele hoge frequentie.
De chip heeft een oplaadbaar vermogen en een batterij. De batterij is gemaakt van lithium. Zij wordt levenslang opgeladen door de schommelingen van lichaamswarmte. De batterij heeft een oplaadbaar warmtecircuit dat gebruikmaakt van de schommelingen in je eigen lichaamswarmte. Het laadt de lithium batterij op en blijft opgeladen voor het leven. Organisatoren en planners hebben 1,5 miljoen dollar besteed van medisch onderzoeksgeld (belastinggeld!) om uit te zoeken wat de twee beste gedeeltes van het lichaam zijn om dit ding in te brengen en daarbij voordeel te hebben van de maximale variaties in lichaamstemperatuur. Na maanden van onderzoek en 1,5 miljoen dollar bepaalden zij dat de twee beste plaatsen om deze te implanteren, zouden zijn: eerst de rechterhand, en als men de rechterhand zou missen, je voorhoofd.
Dit is precies wat de Bijbel zo’n 20 eeuwen geleden heeft voorspeld!
Het zal onder de huid (als een vaccinatie) worden aangebracht. Volgens Dr. Sanders zal deze zender/ontvanger technologie het mogelijk maken om op iedere man, vrouw of kind toezicht te houden, in een gesloten circuit over de gehele wereld. Het geeft een digitaal gevormd signaal af op gezette tijden (tussenruimtes). Deze speciale pauze is een opsporingssignaal. Het geeft vitale informatie van het individu af en tevens de plaats. Het heeft een overdragend patroon, gescheiden ontvangst-antenne en een gescheiden uitzend-antenne.
Het heeft een microchip dat 9 onderdelen bevat: naam en digitale foto, digitale vingerafdruk data, lichamelijke beschrijving, je adres en vorige adressen, familiegeschiedenis, beroep en inkomen, belastinginformatie en de hoeveelheid geld die je hebt, je criminele achtergrond als je die hebt en je nieuwe sociale nummer. Je nieuwe nummer zal bestaan uit 18 cijfers! De eerste vijf van je zipcode met de bijgevoegde vier na de streepjescode en je belastingnummer. Deze 18 cijfers worden in drie secties verdeeld.
Dr. Sanders sprak met een collega ingenieur en hij vroeg hem wat er zou gebeuren als de chip niet goed werkte. De ingenieur antwoordde dat het een erge zweer kan veroorzaken. Dr. Sanders verklaarde: Ik geloof dat de chip het teken van het beest is.”
Op dit moment doet Dr. Sanders niets anders dan rondreizen en mensen waarschuwen voor deze chip. Zijn chip.
Trouwens: Het nummer 666 is in iedere UPC-streepjescode verborgen.

Bronnen:
(1) Biochip666, 4-11-2011
(2) Het merk is klaar! Jij ook? http://home.iae.nl/users/lightnet/world/merkvanhetbeest.htm
(3) Rense.com (Engelstalig)

Zie eventueel ook nog het artikel: De Microchip en het ‘merkteken van het beest’

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Teken vh beest/biochip/666, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s