Israëlische premier Netanyahu organiseert Bijbelstudies

Het bericht is alweer een paar weken oud, maar zeer de moeite waard. Premier Netanyahu heeft aangekondigd dat hij weer Bijbelstudies wil gaan organiseren in zijn officiële residentie in Jeruzalem. De groep zal open staan voor Bijbelonderzoekers, overheidsfunctionarissen en speciaal uitgenodigde gasten. Netanyahu maakte dit bekend op de herdenking van zijn schoonvader, Shmuel Ben-Artzi, 30 dagen na zijn overlijden. Hij was een gerespecteerde Israëlische dichter en Bijbelleraar. Ben-Artzi nam voorheen deel aan de Bijbelstudies die werden georganiseerd door en gehouden bij David Ben Gurion, de eerste premier van Israel.
‘Ben Gurion begreep dat het Boek der Boeken ons mandaat is voor ons land,’ stelde Netanyahu. ‘Hij zag de Bijbel als het wonderlijke verhaal van het Joodse volk, het unieke geestelijke, culturele en historische erfgoed van ons volk en ook als één van de hoekstenen van de hele menselijke cultuur.’ Netanyahu wil zo de liefde voor de Bijbel aanmoedigen onder overheidsfunctionarissen en ook in het land.

Bron: Dirk van Genderen – NIEUWSBRIE​F 7 januari 2012

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Goed Nieuws-berichten, Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s