De levende, ademende, bovennatuurlijke kerk!

Bereid jezelf voor! We bevinden ons in tijden van grote verandering!
Een generatie is aan het opstaan, en is zelfs al aanwezig, die niet langer genoegen neemt met “zondagmorgen christendom.”
Weet alsjeblieft en begrijp dat ik van de Kerk houd, de echte Kerk. De “kerk” echter zoals we die kennen, staat op het punt om dramatisch te worden veranderd.
We gaan van “het gaan naar de kerk” en het zorgen voor “zondagmorgen christendom,” naar “het zijn van de Kerk” – een machtig, bovennatuurlijk leger gevuld met kracht en toegerust om aanvallend voort te gaan en het Koninkrijk van God te vestigen over heel de aarde!
We moeten begrijpen dat toen we redding ontvingen en opnieuw werden geboren, we niet bij een sociaal clubje of wereldreligie genaamd christendom zijn gekomen. We zijn wedergeboren en een bovennatuurlijke God woont in ons die kwam om Zich met onze geest te vermengen en ons te transformeren in een nieuwe schepping met een hemelse natuur – de DNA die God heeft woont nu in ons!
De echte Kerk is geen gebouw, denominatie of club. De echte Kerk is een levende, ademende, bovennatuurlijke, hemelse, nieuwe-schepping creatie die het ware Koninkrijk van God brengt en openbaart op deze aarde.
Op dezelfde wijze dat God woonde in een box die “de ark” heette, in het oude testament, woont Hij nu in een volk en wacht om Zijn heerlijkheid door diegenen te tonen die slechts willen geloven. Je bent niet slechts een opslagplaats of een wachtkamer waar God verblijft. Je hebt feitelijk de DNA, of natuur van God in je. Op dezelfde manier dat appels appels produceren, en sinaasappels sinaasappels voortbrengen, brengt God zonen en dochters voort op het moment van hun redding! Je bent een doorgang – een poort – waar de hemel op de aarde binnenkomt.
De kerk is al tientallen jaren, en zelfs al eeuwen, in een identiteitscrisis, en ontvangt nu een Geest van wijsheid en openbaring in het kennen van God. Als kerk, beginnen we wakker te worden en ons te realiseren dat we een identiteit hebben en een doel dat ver uitstijgt boven het gewone “naar de kerk gaan,” en we beginnen ons te realiseren dat we het Lichaam van Jezus Christus zijn op deze aarde. Dezelfde tegenwoordigheid en kracht die Jezus Christus manifesteerde in Zijn menselijke lichaam, zal Hij nu gaan manifesteren door Zijn gemeenschappelijke Lichaam, de Kerk. Een leger staat op en het is tijd!

Het eeuwige doel en geheimenis
Jezus is enorm serieus over het ontvangen van Zijn erfenis, en Zijn erfenis is verbonden met het vervullen van onze bestemming als gelovigen. De erfenis van Jezus kan worden gevonden in Efeziërs 3: 8-11.
Jezus liet Zijn bloed vloeien om Zichzelf een Bruid te verwerven. Er is echter meer in dit verhaal dan alleen een bruiloft. Deze Bruid (die jij tussen haakjes bent) wordt opgericht als het wapen van God in Zijn hand om de overwinning te bewerken die al reeds behaald is over Zijn vijand, en de overwinning van Jezus Christus aan alle demonische machten te tonen. De Kerk heeft een bestemming en een doel om de heerlijkheid en overwinning van God aan de overheden, machten, wereldbeheersers, en de boze geesten in de hemelse gewesten te tonen.
Dit betekent dat de Kerk niet de positie moet innemen van een toeschouwer, maar veeleer een aanvallende positie. Te lang is de Kerk bevangen geweest met een opname-mentaliteit van, “blijf gewoon volhouden totdat Jezus komt en dan zal Hij ons uit deze rotzooi redden.” Deze mentaliteit staat eenvoudigweg niet in lijn met de Bijbel, en deze generatie wordt wakker voor de realiteit van onze roeping en eeuwig doel als een leger van God met een mandaat om de overwinning te bewerken die Jezus won door Zijn bloed wat gevloeid heeft.
Lees verder >>>

Bron: Huis van Gebed Twente, Ryan Wyatt – vertaald door Jefferie Lammers 

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Voor u gelezen, Werkers in Gods dienst, Werkingen van Gods Geest. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s