Gebedsbijeenkomst met 70.000 mensen in Cairo

Op 11 november jl. kwamen in Cairo 70.000 christenen bijeen om een hele nacht te bidden. Het was de grootste christelijke bijeenkomst in Egypte in de laatste 1000 jaar en werd gehouden in de St. Simeon Koptische Kerk in Mokattam, de grootste sloppenwijk van Cairo. In de media is er nauwelijks aandacht aan deze bijzondere bijeenkomst besteed.
In december 2010 werd al op veel plaatsen in Egypte gebeden. Er waren meer dan 100 gebedswandelingen door het hele land heen. Ook in 2009 was er al een gebedsbijeenkomst. Toen werd het de bidders al duidelijk dat Egypte een zware tijd te wachten stond. Ze werden bepaald bij 2 Kronieken 7:14 “…en als Mijn volk, waarover Mijn Naam is uitgeroepen, in ootmoed buigt en bidt, en zij Mijn aangezicht zoeken, en zij zich bekeren van hun slechte wegen, dan zal Ík vanuit de hemel horen, hun zonden vergeven en hun land genezen.”
Op 9 oktober jl. werden in Cairo veel Koptische christenen gedood. Christelijke leiders hebben daarna 3 dagen met elkaar gebeden en daar ontstond het ‘plan’ voor de gebedsbijeenkomst op 11 november. Velen bidden om een opwekking en verwachten ook een opwekking in Egypte.

Bron: Dirk van Genderen – NIEUWSBRIE​F 3 december 2011

 

Noot A. Klein:
Bekijk hier de video over dit bijzondere gebeuren!
Mis vooral ook onderstaande prachtige video-opname niet! 
ليلة الصلاة والرجوع الى الله – زيدو المسيح تسبيح
(Night prayer and return to God – praise Christ Zeido)

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Goed Nieuws-berichten, Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s