Waarschuwing, 666 komt er aan

“Als we banken en andere financiële  instellingen mogen geloven dan is contant geld inmiddels, staatsvijand nummer 1”. Dat schreef Rien Meijer in de Financiële Telegraaf op 20 november 2006, blz. T13. Volgens recent onderzoek van de European Payments Counsel kost het rondpompen van al die euromunten en –briefjes de Europese Unie maar liefst 50 miljard Euro per jaar.
De eerste stappen zijn gezet om de Euro weer via de achterdeur te laten verdwijnen. Het is trouwens nooit de bedoeling geweest van de samenzweerders in Brussel om dit symbool van de kunstmatige Europeaan, lang te handhaven. De ‘Europese Monetaire Unie’ is louter een politieke kwestie, niet gefundeerd op enig economisch gezond denken. Er is niets dat de invoering van de Euro menselijkerwijs gesproken, rechtvaardigt. Het is de bevolking van Europa op een schandalige manier, door haar toenmalige regeringsleiders door de strot geduwd. De Euro is slechts een tussenstation op weg naar het uiteindelijke merkteken van het Beest. Datzelfde geldt ook voor de opvolger van de Euro. Spraken de samenzweerders op de Bilderbergconferentie in Baden-Baden in juni 1991 nog over één Europese munt, thans wordt de weg voorbereidt naar het volgende tussenstation de  “Universal Biometrics Card” (ook wel ID-card of Smartcard)  genoemd. Deze ID-card zal voorzien zijn van diverse persoonlijke gegevens van de houder waaronder foto’s, medische gegevens, vingerafdrukken, DNA-gegevens etc. etc. Zonder deze ID-Card kan men niets meer beginnen. Het licht in huis zal niet meer branden, gas en water zullen worden afgesloten en men kan niet meer in een ziekenhuis terecht noch in enige supermarkt. Deze toekomst komt snel naderbij.
Maar ook deze ID-Card zal slechts een tussenstation blijken te zijn. Er staat al een opvolger klaar, een nog meer geavanceerd en geraffineerd identificatie systeem dat niet verloren of gestolen kan worden. Het zal de ID-Card overbodig maken. De firma Applied Digital Solutions (ADS) uit Palm Beach Florida, presenteerde reeds eind 2000 een prototype van een minieme chip die bij mensen onderhuids geïmplanteerd kan worden. Men heeft deze VeriChip  de naam “Digital Angel” gegeven. De naam is afgeleid van Guardian Angel (beschermengel).De chip werkt op kinetische energie die opgewekt wordt door de beweging van de menselijke spieren of temperatuursverschillen in de huid. Het geheel is gevat in zogeheten biocompatibel glas, dat ervoor zorgt dat het lichaam de chip niet afstoot en dat de chip niet in het lichaam aan de wandel gaat. De levensduur van de Digital Angel wordt geacht langer te zijn dan die van de drager minstens 99 jaar.
De chip kan informatie over de drager opslaan, zoals banksaldo, rijbewijs of strafblad en alle andere persoonlijke gegevens van de houder. Zelfs de bloeddruk of hartslag kan worden opgeslagen in het geheugen en via een satelliet worden doorgegeven aan de computer van de huisarts of het ziekenhuis. Ook al het betalingsverkeer kan via de Digital Angel geregeld worden. Het spreekt voor zich dat de Digital Angel een rechtstreekse bedreiging zal vormen voor de privacy. Met behulp van de DA zijn in principe alle acties van burgers waar dan ook ter wereld te volgen en dat is precies de bedoeling van de ‘heren die straks de wereld gaan regeren’.  De firma Applied Digital Solutions werkt  met de uitvinding van de DA mee aan een samenleving waarin iedereen wordt gecontroleerd door een alwetende, alomtegenwoordige macht.
De chip kan door middel van een injectiespuit in het lichaam worden aangebracht. Een kleine microchip, ter grootte van een korrel rijst, wordt eenvoudig geïnjecteerd onder de huid van uw rechterhand! In tegenstelling tot laserlicht gestuurde streepjescode markeringssystemen maken de biochip implantaties gebruik van laagfrequente AM radiogolven (125KHz) welke door voorwerpen heengaan. Daarom zijn deze ID biochips veel meer effectiever en efficiënter dan enige voorgaande methode om iemands identiteit vast te stellen. Feitelijk is de biochip transponder technologie de enige levensvatbare manier om de identiteit van levende wezens vast te stellen. ID implantaties zullen uiteindelijk alle bestaande vormen van identificatie apparatuur voor mensen gaan vervangen. Als ze eenmaal onder onze huid zijn geïnjecteerd zal de mens voor de rest van zijn leven elektronisch gemerkt zijn!  Baby’s krijgen bij de geboorte  een nummer toegekend en dit volgt die persoon de rest van zijn leven. U haalt eenvoudig uw rechterhand door een radiofrequentie(RFID)scanner en u wordt gelijktijdig geïdentificeerd en automatisch verwerkt waar u ook bent. Een radiogolf gaat door de huid van uw hand, activeert uw ID transponder en zendt uw unieke nummer door de huid terug naar de scanner. Dit hele proces van identificatie vereist slechts ongeveer 2 seconden. Computers, in de nieuwe gedigitaliseerde optische glasvezel informatie supersnelweg infrastructuur, doen de rest. In de zeer nabije toekomst zal al het kopen en verkopen worden gecontroleerd. Welkom in de slavernij van de satanische Nieuwe Wereld Orde!

Natuurlijk zullen vooral de Bijbelgetrouwe echte christenen een dergelijke door de overheid chirurgisch geïmplanteerde microchip onaanvaardbaar en weerzinwekkend vinden. Maar het zal de hele wereld worden opgedrongen. Feitelijk zullen velen gemakkelijk in dit nieuwe totalitaire identificatiesysteem worden gedwongen, omdat zonder dit te accepteren niemand, waar dan ook, iets kan kopen of verkopen, in de komende cashloze wereldeconomie. Zonder chip is men van alles uitgesloten. Men komt geen winkel of ziekenhuis meer binnen, men krijgt geen werk meer en is uitgesloten van alle medische zorg. De weigeraars krijgen iedereen tegen zich wiens naam niet geschreven staat in het boek des levens van het Lam. In het komende Nieuwe Wereld Orde systeem zullen er geen banen, geen voedsel, geen huizen, geen auto’s, geen gezondheidszorg, geen pensioen, geen bankrekeningen of geld zijn zonder dit merkteken in uw lichaam. Er zal geen enkele privacy meer bestaan. De chip is zo ontwikkeld dat satellieten iedereen op aarde kunnen traceren waar deze zich ook bevinden. Er zullen in totaal 120 satellieten voor onder meer dit doel in de ruimte worden gebracht.

Op dit moment gebruiken boeren, huisdiereigenaren en fabrikanten radiofrequentie biochips of transponders om dieren en uitrusting op te sporen en in kaart te brengen. Een kennis van mij was op een z.g. symposium over ‘tracking and tracing’ in de landbouw. Een persoon die voor de overheid werkte, vertelde dat hij met een project bezig was om geiten en schapen te volgen (’to trace’). Als het proefproject afgesloten is, krijgen binnen afzienbare tijd, alle geiten en schapen een chip. Deze chip kan worden ingebouwd in een oormerk. Ook bestaat de mogelijkheid om de dieren een chip te laten inslikken. De kleine chip blijft steken in de netmaag en komt er niet weer uit. Er bestaan ‘handige stokken’ waarmee men over de buik van het dier strijkt om de chip te lezen. Maar spoedig zal op een dag ook elk mens op het oppervlak van deze aarde opgespoord en gecontroleerd worden met behulp van deze technologie. Het boek Openbaring waarschuwt de wereld voor zo’n wereldomvattend systeem van slavernij.

Lees verder >> 
BRON: Franklin ter Horst, 15-12-2006 (bijgewerkt: 14-5-2010) 

 

NOOT A. Klein:
Zie eventueel ook nog het eerder door ons geplaatste artikel: 
Biometrische identificatie, hoe dichtbij is Openbaring 13?

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Teken vh beest/biochip/666, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s