Paniek in Peru na zware aardbeving

Honderden mensen zijn vrijdag in de Peruaanse kustplaats Ica in paniek uit hun huizen gevlucht na een zware aardbeving. Volgens het Geofysisch Instituut van Peru (IGP) had de beving een kracht van 6,3 op de schaal van Richter.
Eerder had het Amerikaanse geologische instituut USGS gemeld dat het om een beving met een kracht van 6,9 op de schaal van Richter ging. Het epicentrum lag in zee, circa 80 kilometer ten zuidwesten van Ica. De schok is ook gevoeld in de hoofdstad Lima, Arequipa en andere grote steden, aldus de Peruaanse krant El Comercio.
Bron: 28-10-2011, De Volkskrant

 

Bijbeltekst:
Want…  er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën (daar ze eerst – in hevigheid en frequentie – zullen toenemen). … en dan zal HET EINDE komen.” (Matth. 24:7-8, 14b)
“En het hart van de mensen zal bezwijken van vrees en verwachting van de dingen die de wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21:26-27)


NOOT A. Klein
:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

  • God gaat in de eindtijd de Gemeente/Kerk en de wereld schudden
  • De 7 donderslagen van Openbaring 10:3
  • De dag van JaHWeH / De dag des Heren (en de ontwikkelingen van de Gemeente/Kerk gedurende deze “dag”)

Of zie onze uitgebreide lijst met (vooral) eindtijdgerichte studies.

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s