Dochter wijst alcoholistische vader op Christus

Gandharaj Madivalar was een alcoholist. Zijn gezin leed onder zijn verslaving. Hij verspilde zijn inkomen aan drank, waardoor Gandharaj ervoor zorgde dat zijn vrouw en kinderen niet konden eten. Uiteindelijk kwam zijn eigen lichaam in opstand tegen de alcohol, waarna Gandharaj zelfs bloed begon te braken.
De man ging bij verschillende artsen op bezoek en probeerde allerlei medicijnen. Toen de situatie niet veranderde, besloot hij het advies van zijn vrienden en familieleden op te volgen door twee kippen te kopen en ze in een plaatselijke tempel te offeren. De priester waarschuwde hem geen alcohol meer te drinken en Gandharaj beloofde dat dan ook niet meer te doen.
Nachtmerries
Toch kon Gandharaj zijn drang naar alcohol niet weerstaan. Zijn toestand verslechterde. Hij begon ook nachtmerries te krijgen. Op een nacht droomde Gandharaj dat de godin van de tempel hem achterna zat met een zwaard, omdat hij de belofte met zijn priester had verbroken. De volgende ochtend vertelde hij zijn droom aan zijn gezin. Dochter Rati daagde haar vader uit om Christus te aanvaarden en vervolgens volledige genezing te ontvangen.
Rati kent Jezus, want ze studeert aan de Bridge of Hope van zendingsorganisatie Gospel for Asia (GFA). Samen met haar schoonzus bestudeert ze daar de Bijbel. Ze moedigden Gandharaj mee te gaan om voor zich te laten bidden. Toen hij nog onrustiger werd, besloot Gandharaj uiteindelijk toch mee te gaan naar de Bridge of Hope. Hij vertelde zijn verhaal en liet voor zich bidden. Inmiddels heeft hij zich aangemeld om onderwijs uit de Bijbel te ontvangen.

Bron: CIP 28-10-2011

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s