Koning Abdullah: “Jordanië zal laatste vriend Israël zijn”

Zelfs de gematigde koning van Jordanië acht het zeer wel mogelijk dat Egypte de Camp David-akkoorden herroept en terugkeert naar de staat van oorlog met Israël.
Niet alleen de Israëlische analisten vrezen dat zelfs de koude vrede tussen hun land en Egypte in gevaar kan komen wanneer Islamitische krachten opkomen in de nasleep van de Egyptische revolutie.
De Jordaanse koning Abdullah II vertelde woensdag aan de Washington Post dat er een ‘zeer grote kans’ is dat de nieuwe Egyptische regering na de komende verkiezingen de Camp David-akkoorden zal herroepen.
Dat geldt vooral als de Moslimbroederschap aan de macht komt. Deze organisatie strijdt om meer dan 50 procent van de parlementszetels bij de volgende verkiezingen, en is momenteel de enige grote politieke partij die actief is in het land.
Abdullah zei dat Jordanië binnenkort ‘de laatste vriend’ zal zijn, duidend op landen in de regio die vriendschappelijke betrekkingen met Israël hebben.
Lees verder op Israel Today.  

27-10-2011 | bron: Israel Today

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s