Vijf Chinese huiskerkleiders vrijgelaten

Na een straf van 2 jaar ‘heropvoeding’ in Chinese werkkampen zijn 5 kerkleiders van de Fushan-huiskerk in de stad Linfen vrijgelaten. Hoewel ze allemaal lichamelijk en psychisch een zware tijd hebben gehad, voelen ze zich sterk. 
De kerkleiders werden gearresteerd in de nasleep van de gebeurtenissen op 13 september 2009. Toen werd het terrein van de kerk aangevallen door meer dan 400 politieagenten en ambtenaren. Meer dan 100 christenen raakten daarbij gewond, waarvan 30 ernstig. Een aantal gebouwen van de gemeente werd door bulldozers verwoest en allerlei bezittingen van de kerk en van gemeenteleden werden meegenomen.
“Nu we zijn vrijgelaten willen we onze grote dank uitspreken aan de broeders en zusters wereldwijd die met ons meegeleefd hebben en die ons geholpen hebben. Moge God u en uw gebeden gedenken. God is met u en met ons!” 

  • Dank God dat de 5 kerkleiders weer vrij zijn. Bid voor de andere 5 kerkleiders, die nog gevangen zitten. Bid ook voor de kerkleden, die door de aanval verspreid zijn, maar nog steeds samenkomen bij elkaar thuis.

Bron: SDOK – Ingeschake​ld voor vervolgde christenen (12 september 2011)

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s