Bid voor christenen in Iran

Christenen in Iran hebben nog steeds te maken met vijandigheid door het islamitische regime van het land. Onlangs werden er 6500 Bijbels door de overheid in beslag genomen en zijn verschillende christenen gearresteerd.
Een van deze christenen is Abdolreza Hagnejad, een voorganger van een evangelische gemeente. Dat meldt de nieuwssite Christian Today. Hagnejad werd op 17 augustus gearresteerd toen hij een bezoek bracht aan een gemeentelid. Zijn familie is erg ongerust, omdat er nog geen officiële aanklacht voor Abdolreza naar buiten is gebracht.
Ook de Iraanse voorganger Youcef Naharkhani zit nog steeds gevangen. Hij werd ter dood veroordeeld, maar in hoger beroep werd zijn zaak teruggestuurd naar een lager gerechtshof. Hierdoor verkeert Youcef nog steeds in grote onzekerheid.

  • Bid voor christenen in Iran, bid dat ze ondanks vervolging trouw blijven aan hun geloof. Bid voor Abdolreza Hagnejad en Youcef Nakarkhani, bid voor hun veiligheid en vrijspraak. Bid dat de houding van de regering verandert ten opzichte van christenen.

Bron: SDOK – Ingeschake​ld voor vervolgde christenen (29 augustus 2011)

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s