Ook doden door orkaan Nanmadol op Filipijnen

In Oost-Azië woedt orkaan Nanmadol. In het noorden van de Filipijnen zijn door de tyfoon zeker acht mensen omgekomen. 50.000 mensen zijn gevlucht voor de overstromingen en aardverschuivingen die Nanmadol veroorzaakt. Op veel plaatsen is de stroom uitgevallen.
Er zijn metingen geweest van windsnelheden tot 195 kilometer per uur. Daarmee is het de zwaarste orkaan tot nu toe dit jaar voor de Filipijnen.

Afgezwakt

De orkaan is iets afgezwakt en trekt nu langzaam richting Taiwan. Nanmadol wordt daar morgen verwacht. Daarna gaat de storm naar de zuidoostkust van China.
Taiwan wil 3700 mensen evacueren in de zuidelijke en oostelijke regio’s van het land. Twee jaar geleden vielen 700 doden toen orkaan Morakot over het eiland trok. De regering kreeg toen veel kritiek omdat er te weinig maatregelen waren genomen.
Bron: 28-8-2011, NOS 

 

Bijbeltekst:
Want…  er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën (daar ze eerst – in hevigheid en frequentie – zullen toenemen). … en dan zal HET EINDE komen.” (Matth. 24:7-8, 14b)
“En het hart van de mensen zal bezwijken van vrees en verwachting van de dingen die de wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21:26-27)

 

NOOT A. Klein:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

Voor onze overige eindtijd-gerichte studies: KLIK HIER

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s