Chinese voorganger veroordeeld tot twee jaar werkkamp

De Chinese voorganger Shi Enhao (55) is onlangs veroordeeld tot twee jaar heropvoeding in een werkkamp. Shi Enhao werd veroordeeld voor ‘illegale ontmoetingen en het organiseren van illegale religieuze bijeenkomsten’.  Shi is voorganger van een grote huisgemeente, de enkele duizenden gemeenteleden ontmoeten elkaar op verschillende locaties in de stad.
De Chinese geheime politie heeft Shi al meerdere malen opgeroepen om zijn kerk te sluiten en te stoppen met religieuze bijeenkomsten.  Na de arrestatie van Shi is ook is de auto van de kerk in beslag genomen, evenals muziekinstrumenten en ongeveer € 14.000 aan collecteopbrengsten.

  • Bid dat God Shi Enhao beschermt in het werkkamp, bid voor een spoedige vrijlating. Bid om kracht voor zijn familie en gemeenteleden, dat ze ondanks alles hun ogen gericht houden op Jezus Christus en volharden in hun geloof.

Bron: SDOK – Ingeschake​ld voor vervolgde christenen (15 augustus 2011)

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s