Speciale bijbeluitgave voor motorrijders

De nieuwste druk van ‘Highway to Heaven‘ is verschenen. Biblica-Nederland (voorheen IBS-Nederland) introduceert in samenwerking met CMA-Nederland alweer de derde druk van deze Bijbel voor motorrijders. In deze druk zijn nieuwe getuigenissen te lezen en de opmaak van extra katernen werd aangepast. Deze uitgave is ontwikkeld voor en door motorrijders tot getuigenis van het Evangelie en om deze op een laagdrempelige manier door te geven.
De titel ‘Highway to Heaven’ (‘De snelweg naar de Hemel’) is afgeleid van een welbekend poplied en verbindt het motorrijden met het Evangelie. CMA (Christian Motorcyclists Association) omschrijft dit als volgt: “Het leven lijkt vaak op een snelweg. We racen maar door of staan stil met pech, soms moeten we even bijtanken of stoppen om te rusten, maar iedereen wil naar zijn bestemming. Heb jij De Weg al gevonden? Lees en rijd mee op de route, van de Highway to Heaven.
CMA wil mensen en met name “bikers” in de gelegenheid stellen om kennis te nemen van de Bijbel, als het meest waardevolle voor ieder mens: Het Woord van God. Biblica Nederland steunt deze visie van harte en doet dit concreet door deze motorbijbel uit te brengen, volgens haar visie: “Het Woord van God vertalen en verspreiden. Het Woord bij de mensen brengen. Om zo hun leven te veranderen. Dat is onze missie,” zegt Jan Otter, directeur van Biblica-Nederland.
Om de Bijbel dichter bij de mensen te brengen, maken we voor vele doelgroepen een uitgave die bij hen aansluit. Deze motorbijbel is slechts één van de unieke uitgaven die Biblica Nederland uitbrengt. Voor jongeren hebben we ‘Reach 4 Life’ om hen te leren omgaan met relaties en sexualiteit door begrijpelijke bijbellessen. Een ‘VrijheidsBijbel’ voor gevangenen en een ‘SportBijbel’ met verhalen van christelijke topsporters. De ‘CityBijbel’ voor inwoners van een bepaalde stad. En nog veel meer.

10-8-2011 | bron: CMA Nederland (via CIP)

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s