Japan opnieuw getroffen door zware aardbeving

Japan is zaterdagavond opnieuw getroffen door een zware aardbeving. Volgens de eerste berichten werd het noordoosten van het land getroffen door een beving met de kracht van 6.4 op de schaal van Richter.
De beving vond plaats vanaf de oostkust van Honsu, in dezelfde regio als de verwoestende beving van 11 maart. Ooggetuigen melden dat de gebouwen tot in Tokio toe trilden. De beving vond plaats om 3.54 uur lokale tijd (20.54 uur bij ons). Het epicentrum lag voor de kust van de prefectuur Fukushima op 40 kilometer diepte.
Er zijn vooralsnog geen gewonden gemeld. Ook is er nog niets bekend over de schade. Er is in elk geval geen tsunami-waarschuwing uitgegeven. Ook hebben zich geen verdachte omstandigheden voorgedaan bij de in maart getroffen kerncentrales van Fukushima of Danii, meldde energiemaatschappij Tokyo Electric.

Zware regenval

Het noorden van Japan wordt momenteel geteisterd door zware regenval er zijn zeker 2 mensen om het leven gekomen en 4 mensen worden nog vermist.
Het zwaarst getroffen zijn de prefecturen Niigata en Fukushima, waar honderdduizenden mensen uit voorzorg hun woningen moesten verlaten. Veel plekken worden geteisterd door overstromingen en modderlawines. In Niigata is ook een dam doorgebroken en een spoorbrug weggespoeld. Weerdeskundigen waarschuwen voor meer regenval en overstromingen.

Bron: AD 30-7-2011

 

Bijbeltekst:
Want…  er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën (daar ze eerst – in hevigheid en frequentie – zullen toenemen). … en dan zal HET EINDE komen.” (Matth. 24:7-8, 14b)
“En het hart van de mensen zal bezwijken van vrees en verwachting van de dingen die de wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21:26-27)

 

NOOT A. Klein:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s