Dodental noodweer Zuid-Korea gestegen

SEOUL – Het dodental als gevolg van overstromingen en aardverschuivingen in Zuid-Korea is tot zeker 47 gestegen. Vier mensen worden nog vermist.
De slachtoffers vielen in de hoofdstad Seoul en omstreken. Het gebied wordt sinds dinsdag geteisterd door zware regenval.
Het leger is ingezet om te helpen. Circa 4500 mensen zijn geëvacueerd.
Bij het ergste incident raakten drie kleine hotels in Chuncheon bedolven door een modderstroom: 13 mensen kwamen om.
In het zuiden van Seoul kwamen zeker 16 mensen om het leven toen hun huizen, aan de voet van een berg, door een modderstroom werden verwoest. In plaatsen in de omgeving van de hoofdstad vielen nog meer doden.
Dakloos
De zware regenval heeft rond de 5.000 mensen dakloos gemaakt. Zuid-Korea wordt al een week lang gegeseld door hevige regen. In Seoul is in twee dagen tijd 440 millimeter regen gevallen, 15 keer zoveel als gebruikelijk in deze tijd van het jaar.
Het is de zwaarste regenval in circa 100 jaar, aldus functionarissen donderdag. De schade loopt in de honderden miljoenen euro’s.

Bron: NU.nl 28-7-2011

 

Bijbeltekst:
Want…  er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën (daar ze eerst – in hevigheid en frequentie – zullen toenemen). … en dan zal HET EINDE komen.” (Matth. 24:7-8, 14b)
“En het hart van de mensen zal bezwijken van vrees en verwachting van de dingen die de wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21:26-27)

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s