Messiasbelijdende Joden in Israël vragen om gebed

De afgelopen week kreeg ik twee verzoeken om gebed voor de Messiasbelijdende Joden in Israël. De eerste kwam uit Eilat, van de MaAyan Gemeente. Een zuster van deze Messiasbelijdende gemeente zag op de avond van 10 juli jl. opeens dat haar auto in brand stond. Helaas was haar auto niet zo verzekerd dat ze de schade vergoed krijgt. Twee weken eerder was haar auto al opengebroken en was haar kostbare Bijbel eruit gestolen. De vrouw vertelde aan de politie dat ze geen haat heeft tegen de daders, maar dat ze hen vergeeft en zegent. ‘Laat God hun Rechter zijn, niet wij. Ik bid dat God in hun levens komt en hen redt door het gelooft in Yeshua.’
Het tweede verzoek kwam van Ari & Shira Sorko-Ram in hun Moaz Israël News Alert. Ze maken melding van een grote advertentie van de ultra-orthodoxe organisatie Yad L’achim in de Jerusalem Post, waarin ernstig wordt gewaarschuwd tegen de Messiasbelijdende Joden. Ze vragen om gebed en bescherming en om moed voor de Messiasbelijdende Joden. Ze vragen ook om gebed voor de mensen van Yad L’achim, dat hun ogen geopend zullen worden voor de Messias.
Ik geloof dat de Here zelfs zo’n advertentie kan gebruiken tot Zijn eer en tot zegen van lezers. Wie weet, willen sommige lezers nu wel eens echt weten in Wie die Messiasbelijdende Joden geloven.

  • Ik hoorde ook het verhaal van Zuid-Koreaanse studenten, christenen, die in Jeruzalem studeren, en daar op straat evangeliseren. Laten we bidden dat de Here hun getuigenis zegent.

Bron: Dirk van Genderen – NIEUWSBRIE​F 30 juli 2011

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s