Economische crisis lijkt onoplosbaar

Na nog weer 159 miljard euro voor Griekenland, is er nog geen zicht op verbetering van de crisissituatie in Euroland. Het lijkt een bodemloze put. Nu raakt ook Cyprus in de problemen en heeft dat kleine eiland 5 tot 10 miljard aan steun nodig. En het is wachten op het moment dat Italië, Spanje, Portugal, Ierland en België aankloppen om steun. Ook Amerika staat op de rand van de financiële afgrond. Op wie stellen we ons vertrouwen, op ons geld, ons goud misschien, of op God?
Ik dank de Here voor alle christenen met geld, die er op een verstandige manier mee omgaan. Die hun vertrouwen niet op hun geld en op hun bezittingen stellen, maar op God. Die weten dat hun geld van de Here is en die bereid zijn zich door de Here te laten leiden in wat ze wel of niet doen met hun bezittingen. Die met blijdschap geven aan werk en werkers in Gods Koninkrijk. Het is altijd nog zaliger te geven dan te ontvangen (Handelingen 20:35).

Bron: Dirk van Genderen – NIEUWSBRIE​F 30 juli 2011

NOOT A. Klein:
Zie eventueel onze studie De toekomstige economische ineenstorting

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s