Bemoedig evangelist Peter Paul

Peter Paul is een jonge evangelist uit India. Tegen hem loopt momenteel een rechtszaak wegens het ‘verstoren van de algemene openbare orde’. De reden is dat hij Nieuwe Testamenten uitgedeelde aan moslimjongeren. Een groep woedende moslims ging vervolgens naar zijn huis en sloeg alles kort en klein. Toen de politie arriveerde, werden niet de aanvallers, maar Peter Paul gearresteerd en gevangen gezet.
Peter Paul is op dit moment op borgtocht vrij, maar er is een grote kans dat hij schuldig bevonden wordt en een gevangenisstraf krijgt opgelegd. Zijn geloof is echter rotsvast. “Vervolging is geen toeval,” getuigt hij. “Het is een belofte. En ik bid dat er steeds meer mogelijkheden zijn om het Evangelie met anderen te delen.”

  • Bemoedig Peter Paul met een kaart! U kunt zich ook opgeven voor onze bemoedigingsactie. U krijgt dan iedere twee maanden per post of per e-mail informatie toegestuurd over een schrijfactie naar vervolgde christenen.

Bron: SDOK – Ingeschake​ld voor vervolgde christenen (18 juli 2011)

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Evangelisatie, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s