Fransen horen het Goede Nieuws van Christus

In Frankrijk vond afgelopen zaterdag een uniek evangelisatie-evenement plaats. Evangelist Luis Palau verkondigde in Marseille het Goede Nieuws van Jezus Christus. Het driedaagse evenement was uniek, omdat via een satellietkanaal miljoenen mensen konden meekijken. Palau sprak in het Spaans, terwijl een tolk zijn boodschap vertaalde in het Frans.
Het evangelisatie-evenement werd gesponsord door de stad Marseille. Er waren ook activiteiten voor kinderen, concert-achtige muziek en voetbal. “We zijn op de radio, op tv, in de krant en doen allerlei dingen die in Frankrijk normaal gesproken niet mogelijk zijn,” vertelt Colin James namens de Luis Palau Evangelistic Association. “De mogelijkheden zijn zeer beperkt als gevolg van de Franse cultuur en de manier waarop het land met deze dingen omgaat. Het is geen land dat zich laat leiden door evangelische invloeden.”
Volgens het CIA World Factbook is minder dan 2 procent van de Franse bevolking protestants-christelijk. “Wilt u bidden dat God Zijn Geest zal uitstorten in Marseille. Bid dat de gelovigen, vooral degenen die door dit evenement radicaal veranderd zijn, helemaal voor Christus zullen leven,” was de laatste oproep van de Luis Palau Evangelistic Association vanuit Marseille.

Bron: CIP 5-7-2011

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s