Zware aardbeving treft Papoea-Nieuw-Guinea

(Novum/AP) – SYDNEY – Een zware aardbeving heeft donderdag Papoea-Nieuw-Guinea getroffen. Er werd geen tsunami-waarschuwing uitgegeven. Vooralsnog zijn er geen meldingen van schade of gewonden.
Volgens de Amerikaanse geologische dienst USGS had de beving een kracht van 6,6. Het epicentrum van de beving lag vlak voor de kust van het eiland New Britain. De beving werd gevoeld in Rabaul, een dorp op ruim vierhonderd kilometer van het epicentrum.
Het gebied ligt in de zogeheten Ring van Vuur, een boog van vulkanen en breuklijnen die zich uitstrekt over de Pacific Rim.

Bron (16-6-2011): Buitenland.Nieuws 

 

Bijbeltekst:
Want…  er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën (daar ze eerst – in hevigheid en frequentie – zullen toenemen). … en dan zal HET EINDE komen.” (Matth. 24:7-8, 14b)
“En het hart van de mensen zal bezwijken van vrees en verwachting van de dingen die de wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21:26-27)

 

NOOT A. Klein:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

Voor onze overige eindtijd-gerichte studies: KLIK HIER

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s