Project: Nieuwe Testamenten voor Noord-Koreanen

Noord-Korea is één van de meest onderdrukkende en geïsoleerde regimes van de wereld. Christenen in Noord-Korea kunnen alleen in het diepste geheim hun geloof beleven.
Eén van de nieuwe projecten die SDOK in 2011 samen met Noord-Koreaanse vluchtelingen uitvoert, is het verspreiden van 12.500 Nieuwe Testamenten door de lucht. De lichtgewicht Nieuwe Testamenten zullen via grote ballonnen worden gedropt op verschillende plaatsen in het zuiden van Noord-Korea. Lees meer over dit project.
Samen met de Noord-Koreaanse vluchtelingen die de Nieuwe Testamenten via de lucht gaan verspreiden, hopen en bidden we dat door het lezen van Gods Woord vele levens zullen veranderen!

  • Het drukken en verzenden van één exemplaar van het Nieuwe Testament kost € 4,60. Helpt u ons (d.i. de SDOK – noot AK) door één of meer Nieuwe Testamenten voor uw rekening te nemen? U kunt online doneren via iDeal of een gift overmaken op giro 249300 t.n.v. Stichting De Ondergrondse Kerk, onder vermelding van ‘Nieuwe Testament NK’.

BRON: Nieuwsbrief 7-6-2011 ‘Ingeschakeld voor vervolgde christenen’ – www.sdok.nl

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s