Iedere vijf minuten sterft een christen om geloof

Iedere vijf minuten sterft er een christen voor zijn of haar geloof. Dat heeft socioloog Massimo Introvigne van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) gezegd op een belangrijke interreligieuze conferentie in Hongarije.
Volgens de schatting van Introvigne sterven er jaarlijks 105.000 christenen om geloofsredenen, oorlogsslachtoffers niet meegerekend.
“Als deze aantallen niet wereldkundig worden gemaakt, als aan deze slachting geen halt wordt toegeroepen en als niet erkend wordt dat de vervolging van christenen wereldwijd de voornaamste noodsituatie is als het gaat over religieus geweld en discriminatie, zal de dialoog tussen de godsdiensten slechts mooie conferenties opleveren, maar geen concrete resultaten”, aldus Introvigne tegenover de politieke en religieuze hoogwaardigheids-bekleders die op de conferentie aanwezig waren.
De tweedaagse samenkomst over de interreligieuze dialoog tussen joden, christenen en moslims in het stadje Gödöllõ, nabij Boedapest, werd gesponsord door Hongarije als voorzitter van de Raad van de Europese Unie.

7-6-2011 | bron: Katholiek Nederland

 

NOOT A. Klein:
De satan, die zich spoedig – in een mens – zal manifesteren als DE antichrist (tijdens de grote verdrukking), heeft nu ook al een hoop “knechten” die precies doen wat hij wil, zoals: christenen de mond snoeren en/of doden.

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s