“Arafat was mijn held”: hoe een PLO-sluipschutter liefde voor de Joden kreeg

Tass Saada (59) is een voormalig sluipschutter van Fatah en persoonlijk chauffeur van Yasser Arafat. Nu staat hij aan het hoofd van de hulpverleningsorganisatie Seeds of Hope in Jericho. Hij is schrijver van het boek Arafat was mijn held. Op uitnodiging van de ChristenUnie, uitgeverij Gideon en Xnoizz Flevo komt de Palestijn naar Nederland. Van 19 tot 24 augustus is hij in ons land en zal hij spreken met politici, met vertegenwoordigers van Joodse organisaties, met media, in kerken en gemeenten. Op zaterdag 20 augustus spreekt hij op het Xnoizz Flevo Festival. 
Daar zal hij vertellen over zijn radicale bekering van sluipmoordenaar en vijand van Israël – in zijn jeugd ontmoette hij behalve Yasser Arafat ook Osama Bin Laden – tot christen en verzoener tussen Joden en Arabieren. Samen met ChristenUnie Tweede Kamerlid Joël Voordewind verzorgt hij een programma-onderdeel over vrede in het Midden-Oosten. 

Voordewind is verheugd over de komst van Tass Saada naar Nederland: “De ogen van de wereld zijn al lange tijd gericht op de conflicten en de grootschalige protesten in het Midden-Oosten. De kiem van de aanslagen op 11 september lag in deze regio en wat er gebeurt rond het Israëlisch-Palestijnse conflict en de Arabische lente is cruciaal voor de rest van de wereld. Het indrukwekkende verhaal van Tass Saada zal het Midden-Oosten en wat daar nu speelt heel dichtbij brengen.” Uitgever Gerhard Rijksen zegt: “Toen ik zijn boek voor het eerst las, in het Engels, kon ik het niet meer wegleggen. Zijn levensverhaal is indrukwekkend. Zijn liefde voor Palestijnen en Joden is de hoop voor deze regio.”

Klik hier voor meer informatie over het boek ‘Arafat was mijn held’ 

Bron: CIP 10-5-2011

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Goed Nieuws-berichten, Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s