“Betrek occultisme-experts bij onderzoek Alphen”

Bij het onderzoek naar de schietpartij in Alphen aan den Rijn, moeten deskundigen op het gebied van occultisme worden betrokken, vindt prof. dr. Mart-Jan Paul, oudtestamenticus en auteur van boeken over occultisme en bevrijding. Dat meldt het Nederlands Dagblad. Tristan van der Vlis werd ‘aangetikt’ door geesten, schreef hij in aantekeningen die de politie vond in zijn ouderlijk huis. Dat zei de hoofdofficier in Pauw & Witteman. Tristan zou ook contact hebben gehad met de geesten. Uit de aantekeningen zou blijken dat de  schutter boos was op God, mensen en de maatschappij. Van der Vlis had ook een ‘ouijabord’, een bord dat wordt gebruikt om te communiceren met geesten.
Mart-Jan Paul dacht, toen hij hoorde van de schietpartij in Alphen aan den Rijn, meteen aan de mogelijkheid van geestelijke beïnvloeding. “Daar denk ik in zijn algemeenheid aan, als er gruwelijke dingen gebeuren. In hoeverre is iemand dat zelf?” zegt hij. Het contact met geesten kan volgens hem erin resulteren dat mensen negatieve en destructieve opdrachten krijgen. Men kan daar dan in vast komen. Bevrijding is wel mogelijk wanneer iemand God om vergeving vraagt en breekt met het spiritualisme.
Lees meer in het Nederlands Dagblad.

Bron: CIP 18-4-2011

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Demonische invloed/bezetenheid etc., Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Betrek occultisme-experts bij onderzoek Alphen”

 1. Bianca zegt:

  Het geesten oproepen via het ouija bord kan levensgevaarlijk zijn. Er kunnen demonen op afkomen die bezit van je willen nemen. En men krijgt last van stemmen die je de opdracht geven om kwade dingen te doen. Zoals misdadig gedrag en je kunt dan ook depressief worden. Medicijnen tegen depressie zouden dan niet helpen omdat het bezetenheid van demonen is. De demonen nemen je dan helemaal in bezit en je kunt ook verslaaft raken aan drugs of alcohol. … Zodra iemand bezet is door een demon wil diegene er zo snel mogelijk van verlost worden en de enige manier waarop dit kan is door het lichaam te verlaten, de eigen dood. Het is maar duister die geestenwereld oproepen d.m.v. Ouija bord en het glaasje draaien. … Ook kunnen er klopgeesten op afkomen en spotgeesten. … Er wordt vaak tegen gewaarschuwd maar helaas doen sommigen het nog steeds, met alle gevolgen van dien. Nogmaals, het is levensgevaarlijk. Begin er niet mee, want je eigen leven en die van anderen staat op het spel. Er zijn veel gevallen bekend van mensen die opgenomen moesten worden in een psychiatrisch ziekenhuis, met onomkeerbare gevolgen.

  • Bovenstaande tekst is door mij ingekort op die plekken waar … staat.
   Voornaamste reden:
   De tekst van de reactie werd ietwat te lang en vooral ook te “technisch”.
   Het belangrijkste en duidelijkste heb ik laten staan en hier en daar zelfs vet gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s