Ethiopiërs sturen Evangelie terug

Voor Pastor Zerubbabel Mengistu , ofwel ‘Pastor Z’ is het uitsturen van zendelingen door de Ethiopische kerk van grote betekenis. Robert-Jan en Wineke Valster waren uitgezonden naar Ethiopië. Nu zijn ze terug om in opdracht van een Ethiopische kerk te werken in de Zaanstreek. Dat meldt het Nederlands Dagblad.
Familie Valster werkte eerst in Ethiopie, waar ze Pastor Z ontmoette. Tijdens een avonddienst in de kerk bij Pastor Z. sprak Robert-Jan over hoe God hem had laten zien dat Hij hem alleen kon gebruiken als hij zichzelf nederig maakte. Robert-Jan vroeg om vergeving en gebed, voor zichzelf en voor het gedrag van blanke zendingswerkers die in een vreemd land alles meenden te weten. Pastor Z: “Na deze gebeurtenis hebben we hem en zijn vrouw gevraagd voor ons te gaan werken. We zagen die houding, hun hart… dat kom je zelden tegen.” Nu jaren later heeft Pastor Z hen teruggestuurd naar Nederland. “We willen Nederland zegenen door het Evangelie, dat ons heeft veranderd, terug te sturen.

Lees meer in het Nederlands Dagblad.

Bron: CIP 14-4-2011

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Evangelisatie, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s