Alweer een zware naschok in Japan, kort na de herdenking van de aardbeving op 11 maart

Exact één maand na de verwoestende aardbeving en tsunami van 11 maart is het noordoosten van Japan maandag opgeschrikt door een nieuwe zware naschok. Na de beving werd een tsunamialarm afgekondigd voor de prefecturen Fukushima en Miyagi, maar dat is intussen weer opgeheven.
De nieuwe beving had volgens het Amerikaans Geofysisch Instituut (USGS) een kracht van 6,6 op de Schaal van Richter. Het epicentrum lag in de prefectuur Fukushima op een diepte van 10 kilometer.
De schok was te voelen tot in het 170 kilometer zuidelijker gelegen hoofdstad Tokio, waar gebouwen begonnen te beven. Minstens één man kwam om het leven, terwijl ook zeker vijf mensen gewond raakten.

Fukushima

Na de nieuwe beving werd het personeel van de kerncentrale van Fukushima geëvacueerd. De externe stroomvoorziening voor de beschadigde reactoren 1, 2 en 3 van de kerncentrale in Fukushima was uitgevallen, waardoor het injecteren van koelwater ophield. Ondertussen is er opnieuw stroom voor alle reactoren en is de koeling hernomen.
Amper enkele uren voor de nieuwe beving hadden overlevenden en reddingswerkers in het noordoosten van Japan een minuut stilte in acht genomen, één maand na de ramp van 11 maart. Sindsdien werd Japan opgeschrikt door meer dan 400 naschokken met een magnitude van minstens 5 op de Schaal van Richter.

Bron (11-4-2011): KLIK HIER

 

Bijbeltekst:
Want…  er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën (daar ze eerst – in hevigheid en frequentie – zullen toenemen). … en dan zal HET EINDE komen.” (Matth. 24:7-8, 14b)
“En het hart van de mensen zal bezwijken van angstige verwachting van de dingen die de bewoonde wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21: 26-27)

 

NOOT A. Klein:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

  1. God gaat in de eindtijd de Gemeente/Kerk en de wereld schudden.
  2. De 7 donderslagen van Openbaring 10:3.
  3. De dag van JaHWeH / De dag des Heren (en de ontwikkelingen van de Gemeente/Kerk gedurende deze “dag”)
Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s