“Nu is God het Hoofd van ons gezin!”

Momenteel kent Ethiopië de snelst groeiende kerk in Afrika. In veel regio’s van het land brengt Gods Woord levens tot verandering, en zelfs hele gezinnen.
Germa en zijn vrouw Yenee vertellen graag het verhaal van hoe ze Jezus ontmoetten. “Een groep christenen kwam in ons dorp om Gods Woord te verkondigen,” aldus Germa. “Mijn vrouw Yenee en ik begonnen een van de Bijbelstudiegroepen die ze hadden gevormd bij te wonen. Daar maakten we kennis met Gods reddende liefde in Jezus Christus.”
Spoedig gaven ze hun levens over aan Hem en keerden ze zich af van hun culturele en rituele handelingen die hen zo lang gebonden hadden. Ze gooiden zelfs hun traditionele pijp weg. Zo maakten ze ruimte voor de wegen en het Woord van God. Ze beseften bovendien dat hun kinderen de Heere ook nodig hadden en begonnen te bidden voor de redding van hun zonen en dochters.
De groep evangelisten had het dorp van Germa en Yenee bereikt vanuit een van de 18 bedieningscentra van Bible League in Ethiopië. Via de Bijbelstudiegroepen in het dorp kwamen 60 mensen tot geloof. Ook de kinderen van Germa en Yenee, tot grote dankbaarheid van hun ouders. Germa besluit: “Nu is God het Hoofd van ons gezin.”

8-4-2011 | bron: Bible League (via CIP)

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s