Opnieuw aardbeving (of zware naschok) voor de kust van Japan

Om 16.30 NL-tijd (23.30 in Japan) heeft opnieuw een grote aardbeving voor de kust van Japan plaatsgevonden. De locatie van deze aardbeving is ook bij Sendai, net als de aardbeving van afgelopen 11 maart, maar de magnitude is veel kleiner: 7,1 op de schaal van Richter.
De aardbeving van donderdag vond wat dichter bij de kust plaats dan de aardbeving van 11 maart, maar was veel minder krachtig (7,1) en dieper (50 kilometer).
Er is een tsunami-waarschuwing uitgegeven voor de noordoostkust van Japan, maar voor zover bekend zijn er geen berichten van daadwerkelijk waargenomen golven. Omdat de aardbeving minder groot en dieper was dan de vorige is de kans op een tsunami gering.
Om een tsunami op te wekken moet de bodem van de oceaan vertikaal bewogen hebben. De aardbeving is ook in Tokyo gevoeld.

Bron: KNMI (7-4-2011). KLIK HIER

 

Bijbeltekst:
Want…  er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën (daar ze eerst – in hevigheid en frequentie – zullen toenemen). … en dan zal HET EINDE komen.” (Matth. 24:7-8, 14b)
“En het hart van de mensen zal bezwijken van angstige verwachting van de dingen die de bewoonde wereld zullen overkomen, want de krachten van de hemelen zullen heftig bewogen worden. En dan zullen zij de Zoon des mensen zien komen in een wolk, met grote kracht en heerlijkheid.” (Luk. 21: 26-27)

 

NOOT A. Klein:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

  1. God gaat in de eindtijd de Gemeente/Kerk en de wereld schudden.
  2. De 7 donderslagen van Openbaring 10:3.
  3. De dag van JaHWeH / De dag des Heren (en de ontwikkelingen van de Gemeente/Kerk gedurende deze “dag”)
Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s